Gå til sidens hovedinnhold

West Ham, et topplag?

Hammers kan blande seg inn i teten med seier over Premier Leagues svakeste bortelag.

Sportspills meny lørdag
V75 Bergen: Stjernedryss!

Tippetips: Alvorets time på Åråsen
Oddstips 1: West Ham tar steget
Oddstips 2: En fransk godbit
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport
Konkurranse: Vinn en iPad!

Langoddsen innleder med Oddsen-Liga klokken 13.00. Dette er siste spillerunde og kampene har felles, tidlig kampstart. Klokken 13.45 sparker Tottenham og Chelsea i gang Premier League, og så går det slag i slag med Bundesliga, engelsk fotball, Ligue 1, Serie A og Primera Division utover dagen, ispedd litt Tippeliga og ishockey.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
65. Swansea - Wigan B 3,35

Vi tviler på Swansea i dag. De tapte tre på rad før de med nød og neppe halte i land 2-2 hjemme mot Reading i den siste før landslagspausen. De dominerte mot Reading, men havnet under både 0-1 og 0-2. Noe er galt. Det er åpen kritikk av den danske manageren Laudrup og hans metoder. Nå har det gått 14 dager og vi tror det blir tøft hjemme mot Wigan. Bortelaget lar seg ikke be to ganger og tar gjerne alle poengene dersom Swansea ikke fungerer optimalt lenger. 3,35 på Wigan er så absolutt spennende.

70. Nottingham Forest - Cardiff B 2,60
Undertegnede klarer ikke akseptere at Nottingham Forest skal være favoritter i denne. De har bare vunnet tre av de ti første, og i dag er fire-fem mann ute eller usikre med diverse skavanker. De får besøk av ligaleder Cardiff, som har 6-0-1 på de syv siste. Det er snakk om at Craig Bellamy, kanskje den beste spilleren i hele Championship, er tilbake for Cardiff. Ingen skader eller suspensjoner. 2,60 for borteseieren må prøves.

Dagens avslag
57. Liverpool - Reading H 1,28

Vi tror som bookmakerne at Liverpool skal ha gode sjanser i dag, men 1,28? På et lag som har 0-2-2 på fire hjemmekamper og ikke klarte mer enn 0-0 mot Stoke for to uker siden. Ofte ser man at oddsen på et lag som feiler gang på gang stiger for hvert feiltrinn. Liverpool er unntaket, tydeligvis. Ingen innsatser herfra.

Dagens spill
Vi plukker to hjemmeseire fra England i dagens første oddstips. Senere på kvelden er Norsk Tipping nok en gang ute med god odds på fransk Ligue 1, og vi må ha med et av de franske formlagene til fine 2,10, i kombinasjon med gotgående Arsenal.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

63. West Ham - Southampton
Premier League. Det er ingenting i veien med West Ham. De tapte riktignok 1-3 hjemme for Arsenal i derbyet før landslagsoppholdet, men gjorde egentlig ikke noen svak kamp og med 3-2-2 på de syv første ligger de godt plassert på tabellen. Sterke hjemme i London og med en offensiv spillestil, ser det ut til at West Ham er kommet til Premier League for å kjempe på øvre halvdel. Vi håper det, vi ser ingen tegn på en mulig nedtur ennå.

Vaz Te (m/a) er ute. O'Brien, Reid, Demel og Mulumbu er usikre. Innlånte Carroll skal starte på topp, antageligvis.

Southampton tok sin første Premier League-seier på en god stund da det ble 4-1 hjemme mot Aston Villa. Her var det mange positive tegn å spore, men det ble tap igjen borte mot Everton runden etter. Deretter hadde vi stor tro på Southampton hjemme mot Fulham i den siste før landslagsoppholdet, men en tidlig ledelse ble til 2-2. Nederlandske Jos Hooiveld hadde en ulykkelig dag på jobb i Southamptons midtforsvar, og var dirkete involvert i begge balkengsmålene. Southampton er ligaens svakeste bortelag med tre strake tap og 4-12 i målforskjell på disse.

Cork, Ramirez, Richardson og Tadanari er ute. Lee, Clyne og Butterfield regnes som usikre.

Lagene møttes i Championship forrige sesong, og da endte det 1-1 på dagens bane. Per i dag ser West Ham ut som et av de bedre hjemmelagene i Premier League, mens Southampton utvilsomt er det svakeste bortelaget og har et av de mest usikre forsvarene. Vi har tenkt en del frem og tilbake på denne, men vi tror det er så enkelt som det ser ut: Southampton er ikke sterke nok til å vinne denne bortekampen. 1,75 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

72. Charlton - Barnsley
The Championship. Charlton fikk en skikkelig opptur med 2-0-seier i Blackpool i den siste før oppholdet. De hører ikke til blant de største klubbene lenger, og det har gått opp og ned etter opprykket fra League One. Men i Blackpool spilte de med stor selvtillit i en sjanserik affære som kunne inneholdt flere scoringer, men der Charlton var best. Nå står de med 3-3-4 totalt og jakter sesongens andre hjemmeseier.

Johnnie Jackson (m) er tilbake etter skaden han pådro seg mot Blackburn for snart en måned siden. Han står for rutine og trygghet på midtbanen. Høyreving Danny Green og Jordan Cook (m) har ristet av seg skader de fikk mot Blackpool. Wiggins, Kermorgant og Taylor er ute, men det ligger an til et sterkt hjemmelag i dag.

Barnsley tapte 0-2 hjemme for Peterborough og 0-1 i derbyet i Leeds i de to siste før landslagsoppholdet. De sliter dessverre med skader i forsvar og har ikke bedre enn 1-0-4 på fem bortekamper. 5-0-seieren i Birmingham var en gedigen overraskelse og ikke enkel å fordøye når man ser hva Barnsley har prestert på reise ellers.

Manager Keith Hill hadde håpet å få forsvarsspillere tilbake fra skade etter 14 dagers pause, men dessverre, McNulty, Cranie og Foster ser ut til å være ute fortsatt. De mulige erstatterne Edwards og Collins er lånt ut for en stund siden og ikke hentet tilbake, siden det var håp om å få førstevalgene på plass. Ellers er O'Brien (m), Silva og Mido ute.

Charlton lyktes i Blackpool og de må bygge videre på det de viste der. De møter et Barnsley-lag som ofte feiler på reise og som stiller svekket, igjen. 1,90 for hjemmeseier på The Valley er aktuelt under disse forutsetningene. Dagens første dobbel gi 3,33 i odds og vi setter en hundrelapp. Spillefrist klokken 15.55.

63. West Ham - Southampton 1,75 3,20 3,75
72. Charlton - Barnsley 1,90 3,00 3,15

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken