Foto: Clint Hughes / AP

Wigan takker av tidlig

Wigan kan få trøbbel mot ambisiøse Nottingham Forest i ligacupen tirsdag.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Ingen grunn til å stole på Leeds

Lunsjtrav Bergen: Senior Wassberg regjerer

Norsk Tipping byr på to langoddsprogrammer også denne midtuken, da det er et svært rikt kamputvalg de nærmeste dagene. Tirsdagens langoddsprogram er for det meste viet Ligacupen i England, der det er en bråte skjøre storfavoritter på farten. I tillegg skal fire av åtte Champions League-plasser avgjøres i kveld. Litt russisk, tysk og fransk fotball er det også funnet plass til, men dessverre er det langt mellom godbitene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Stevenage - Southampton
Engelsk ligacup. Sunderland, Norwich, Queens Park Rangers, Swansea og Wigan takket for seg i denne runden i fjor, og det forteller det meste om hvor skummel den lite attraktive ligacupen er. Ingen av disse to lagene gjorde suksess i denne cupen i fjor, men vi husker jo at Stevenage slo Newcastle i FA-cupen for to uker siden på sin intime hjemmebane Broadhall Way. Stevenage har åpnet sterkt i League One, mens Southampton foreløpig står uten poeng i Premier League etter to serierunder og manager Nigel Adkins har garantert ikke mest fokus på denne kampen. 2,85 på hjemmeseier et et klart langskudd for oss i denne kampen.

Dagens avslag
Leeds - Oxford
Leeds har fått en flott start i Championship med to seire og knepent bortetap mot serieleder Blackpool på sine tre første seriekamper. Manager Neil Warnock er veldig tydelig på at han kommer til å gjøre en rekke endringer til denne 2. rundekampen. Oxford sliter riktignok med litt skader, men det helt uaktuelt for oss å sette penger på 1,40 for Leeds-seier.

Udinese - Braga
Vi hadde svært god tro på at Braga skulle vinne det første møtet i kampen om en lukrativ billett til gruppespillet i Champions League, men til tross for et voldsomt overtak og mer enn nok sjanser endte det med 1-1. Som kjent er Udinese svekket siden sist sesong, og i fjor røk de også i playoff (da mot Arsenal). Portugisiske Braga er slett ingen kasteball og 1,85 for Udinese-seier er blant dagens mest uaktuelle spill.

Dagens spill
Nottingham Forest - Wigan
Engelsk ligacupmøte mellom Championship-laget Nottingham Forest og Premier League-laget Wigan. Etter en svært skuffende sesong i fjor der laget endte som nummer 19 og lenge var med i nedrykkstriden, er det stilt helt andre forventninger til Notingham Forest denne sesongen. Og sesongstarten har vært oppløftende med fem poeng på de tre første seriekampene. To av disse er spilt borte mot bra motstand og Forest er uten tvil en outsider i opprykkskampen denne sesongen, ikke minst siden laget har fått rike eiere.

At Wigan har ni liv er det fortsatt ingen grunn til å tvile på. Måtte riktignok se seg slått 0-2 hjemme mot Chelsea i sesongpremieren, men var fullt på høyde med Chelsea og vel så det. To tidlige baklengsmål ødela den dagen. Slo imidlertid tilbake lørdag da Southampton ble slått 2-0 borte. Victor Moses er som kjent solgt til Chelsea og det er ingen tvil om at Wigan-mananger Roberto Martinez prioriterer ligaen. Wigan har røket ut av ligacupen i denne runden to av de tre siste sesongene mot lag fra lavere divisjoner.

Man kan selvsagt argumentere med at opprykk og serien er det viktigste også for Forest, men vis undertegnede det Championship-laget som ikke vil ta skalpen til et Premier League-lag på hjemmebane. Forest har varslet to-tre endringer til denne kampen, mens Wigan trolig sparer sju-åtte av de spillerne som startet mot Southampton lørdag.

2,25 er oddsen for at Nottingham Forest viser seg sterkest mot et reservepreget Wigan. Vi kjøper og spiller 100 kroner singel på at "skogvokterne" innfrir.

Spilleforslag 2 tirsdag (spillestopp 20.40):
Kamp 64. Nottingham Forest - Wigan 2,25 2,95 2,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillsterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus