Gå til sidens hovedinnhold

Wiig har jackpotbankeren

Det ligger 656 043 jackpotkroner ekstra i sekserpotten når Forus byr på V65 tirsdag kveld.

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Bjerke: Hamre og en lady
V4 Axevalla: Det ser grønt ut

Tippeligaen: Nettavisens tabelltips
Oddstips 1: Duket for Dortmund
Oddstips 2: Bolton er på gang

OPPDATERT TIRSDAG KVELD:Vi måtte dessverre nøye oss med fire femmere (a kr 466) på det største V65-forslaget, da vi ikke fikk råd til 2 Staro Cornflakes i V65-6. Men vi vi fikk råd til hesten i V5-spillet og de som spilte vårt største V5-forslag (innl.pris kr 1470) kunne kvittere ut storfine 18 305 kroner.

Denne tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Axevalla i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er V65-spill til Forus travbane i Stavanger som gjelder for de norske spillerne. Og på Forus er det altså jackpot i V65-spillet ettersom det ikke ble utbetaling på fem rette tirsdag og dermed overføres kr 656 043 til kveldens sekserpott. Vi har som vanlig tips til alle baner.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er ikke veldig lett å finne en banker på Forus under V65-omgangen der tirsdag kveld, men etter noen gode diskusjoner i Sportspills travredaksjon, har vi landet på 5 Kolbergs Lillefot i V65-3. De dagene denne krabaten traver feilfritt, så har han stort sett vunnet, men travsikker er han ikke. Han varslet form nest sist og derfor varslet vi tidlig for hesten sist på Forus. Tok da tidlig hånd om føringen og hadde ingen nevneverdige problemer med å vinne det løpet. Fra spor fem i volta bærer det til tet igjen og vi frykter vel galoppen mer enn motstanderne denne tirsdagen. Fra tet taper neppe Kolbergs Lillefot dette løpet og vi velger derfor å bankerspille 5 Kolbergs Lillefot i V65-3 på Forus tirsdag.
Rangering V65-3: A: 5 B: 1-6-8 C: 9-10-12-11-2-4 D: 3-7

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Vi synes 2 Are Odin gjorde en flott debut for Pål Buer selv om det stummet litt siste biten. Med løp i kroppen og mulig tethest setter vi hesten først i et flott løp i V65-1. Vallaken står fint inne på pengene her og slett ikke sikkert tilleggshestene får tak i Are Odin her.

12 Doktor Jaros var sendt til ulvene i et V75-løp sist og når vinneren het Ulsrud Tea, skjønner man at Gudmestad-hesten møtte tøff motstand den dagen.Travet i tet da, og måtte gi seg mye den siste biten. Slike opplevelser kan sitte i, men fra et flott startspor på 20 meter tillegg skal vinnerhesten tidlig på. Tom Erga er i siget for tiden, men han var nok i overkant optimistisk når han trykket på ledende Vestpol Dennis i sisterunden med 11 Pimax sist. Hadde nok ikke slått denne uten galoppen i den siste svingen, men hadde trolig blitt toer. Pimax tåler å gå den tøffe veien.

Helt borte er kanskje heller ikke strekhestene 3 Bidden og 5 Evina som begge holder hysterisk form, men da skal vinneren være nevnt.

Annonse: Rolf Lerum sier nei takk til Thai Monroe i V65-2 og byr på en vinner som varmet strålende her forleden

Rangering V65-1: A: 2 B: 12-11 C: 3-5-4-7-6-10-9 D: 1

V65-2 - Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
Vi ble ikke imponert over 3 Thai Monroe i seiersløpet sist på Forus, men vi har ikke noe bedre alternativ som førstevalg. Med passive Gunleif Tollefsen bak 2 Intact O. må det nok startgalopp til her for at Thai Monroe skal miste teten og da er det nok bra sjanse for at Westergaard-hoppa tauer dette meget svake feltet hele veien. Vi må imidlertid gardere, dette er ingen stjerne.

Vi starter med 2 Intact O.som er en bra hest i bunn og grunn, men passive styrninger har ført til at hesten har sittet litt fast i det siste. Her blir det garantert et fint løp. 7 Lucky Double T. kunne aldri utfordre kapable Lovers Lane i Bergen i sin siste start, men hang bra på fra lederryggen. Fjerdespor volte trekker ned, men Gudmestad-hoppa er uten tvil en av plussvarientene i dette løpet. 4 Nikita og 6 Vinessa er begge giftige på en speed, og skal heller ikke glemmes.

8 Nice Guy var forbedret sist, men er heller ikke dama som skal gjøre for mye selv og kusken er ikke blant de beste. 1 Miss Joeleen K.B. var litt forbedret sist og får et smørløp fra sitt innerspor på strek her. 5 Eline Sensation er milevis unna toppformen, men var litt uheldig sist og hadde jo vært et bankeralternativ på formen hun hadde i høst. Vi går for bred gardering.
Rangering V65-2: A: 3 B: 2-7-4-6-8-1-5 D: 9

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 1600 meter voltestart.
Rune Wiig har fine sjanser på Forus tirsdag og vi er ikke mye i tvil om at han sitter opp bak beste hesten i V65-4, som er et flott kaldblodsløp. 7 Wessel Odin har møtt steintøff motstand i tre strake V75-løp, og selv fra 20 meter tillegg på gode strekhester, skal speedkulen ha en bra sjanse i dette lille feltet.

4 Ramstad Loke ble offer for en formløs Stiv Kuling på Sørlandet i sin siste start, og satt bom fast i ryggen på denne oppunder mål. Ramstad Loke har levert to fine løp etter lang pause, men sprint er neppe noe pluss. 2 Johan Herbjørn har blitt disket i tre av sine fire siste løp, og holder svært usikker form for tiden.1 Ness Tjo Alma kommer tilbake etter åtte måneders pause og liker sprint. Det gjør også 9 Lumjor som vil få tidlig kontakt her. Men vi tror klart mest på Wessel Odin.
Rangering V65-4/V5-1: A: 7 B: 4-2-1 C: 9-6-8-3 D: 5

Annonse: Fløy 22/200 meter for litt siden og spillerne henger ikke med i det hele tatt i V65-4

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
Tre hester skiller seg klart ut i dette løpet og i DD-spillet må vi teste et bankerspill på 9 Delphis Jag som har kanonform. Strålende tilbake etter galopp nest sist og bom fast i seiersløpet til King Creole E.P. på Bergen travpark for drøye to uker siden. Delphis Jag blir garantert kjørt offensivt her og uten galopp er det trolig vinneren.

Men Delphis Jag kan galoppere og vi setter pausehesten 6 Safir inn som andrevalg. Safir får garantert tet her og selv om hesten er variabel derfra, er han fryktelig bra de dagene han vil helt til mål. Helt til mål har ikke 3 Touch Of Caviar villet i sine siste løp. Han har speedet fort på siste langsiden, men ikke orket helt hjem. Men kan muligens bli sluppet til tet her (dersom Wiig ønsker ryggløp) og kan naturligvis vinne dette. Både 7 Grey Man og 2 Down Under holder fin form, men de rår ikke på vår favorittrio under normale omstendigheter.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 9 B: 6-3 C: 7-2-8-4 D: 5-1

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Vi anslår galopprisikoen til 8 Xante Royal på ca 70 prosent fra åttendespor bak bilen på en rask sprint, men skulle Westergaard-hoppa holde seg på beina, så taper hun ikke dette løpet. Hadde trolig slått gode Phone sist etter en kraftfull siste 500 og møter ikke noe i nærheten av Phone her. Men Bo Westergaard er ikke en mann å stole på og vi må ta med noen garderinger.

3 Guitar Man årsdebuterer etter en bra treårssesong. Viste ikke alltid like høy stridsmoral, men ble da også tøft matchet. Vi innbiller oss at sprint er en fordel. 9 Ami's Queen har en svært fin oppgave her, bortsett fra favoritten. Får denne dama litt tur med posisjonene underveis, har hun en flott speed å by på.

7 Pedro K. viste ingenting i tre strake løp for Geir Mikkelsen etter å ha ankommet fra Danmark og har derfor fått en treningsperiode nå. Spor sju er uggent og det er mange startraske hester på innsiden her. Skummelt løp dette om ikke Bo Westergaard og Xante Royal gjør kort prosess.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 8 B: 3-9-7 C: 1-2-5-4-6 D: 11-10

V5-4 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
Seks hester til start i dette eliteløpet og to hester gjør opp. Vi må nesten sette 3 Sune Palema først på grunn av sporfordelen og han holder fortsatt koken denne åtteåringen til Bo Westergaard. Hadde et gaveløp på Forus i sin siste start, men du verden for en sisterunde hesten gjorde.

I voldsom utvikling er også 4 Priority Photo som spant fra feltet som vår V5-banker på Bergen travpark nest sist og fulgte opp med en meritterende andreplass bak Winmecredit i på Bergen travpark i et V75-løp sist. Det er ikke helt utenkelig at Priority Photo kan overfly Sune Palema ned startsiden og vi utelukker heller ikke helt at Tengsareid-heten kan ta ned en tettravende Sune Palema.
Rangering V5-4: A: 3 B: 4 C: 1-2-5-6

V5-5 - Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
For tredje gang denne tirsdagskvelden setter vi Rune Wiig først, nå med den lovende fireåringen 1 Center Forward. Som var et lekkert skue fra tet i seiersløpet nest sist, men som forsvant i hoggende startgalopp sist. Fra tet må dette være en fin vinnersjanse.

2 Little Fin K. er trolig hesten som peiler inn lederryggen. Tiåringen er kanskje bedre enn noensinne og var ikke langt fra å ta ned Thai Monroe sist. 8 Matador Volo skiftet og fikk for Frode Hamre og var definitivt ikke stjernen på Hamre-stallen. Er nå solgt til Rogaland og fungerte i følge Pål Buer fint i en treningsjobb sist uke og møter billig motstand her. Det gjør også 7 Caltina Va Bene som viste kapasitet i flere løp i fjor. Klar outsider etter pause.

4 Zeron kan litt mer enn litt, mens 6 Love Me endelig ser ut til å være på rett vei.
Rangering V5-5: A: 1 B: 2-8-7 C: 4-6-5-3-9

Kommentarer til denne saken