Gå til sidens hovedinnhold

Spray-TV er her

Siden slutten av januar har TV 2 hatt enkeltstående sendinger på avlastningskanalen TV 2 Xtra, og nå starter et nytt program opp.

Med fotballkamper fra spansk Primera Division, engelsk FA-cup, sykling, svømming og andre sportsarrangementer har TV 2 Xtra sendt program som man ikke har fått plass til på hovedkanalen.

Fra torsdag 1. april skal TV 2 Interaktiv og Nordic Web Radio fylle døgnets resterende timer og ledige sendeflate med interaktivt innhold: Chat, konkurranser, spill, god musikk og underholdning.

TV 2 Interaktiv og NWR har allerede i dag et utstrakt samarbeid på Kanon-TV på TV 2, og samarbeidet utvides nå til TV 2 Xtra. NWR skal levere og administrere chatverter og DJ’er og stå ansvarlig for radioinnholdet i sendingene.

På Spray-TV på TV 2 Xtra vil seeren få muligheten til å ønske deg musikk, bli spådd direkte på TV, være med på ulike quizer, spille online på TV, date og mye annet. Under navnet Spray TV vil det trekkes redaksjonelle veksler på Norges største møteplass på Internett, Spray.no.

- For oss i TV 2 Interaktiv er dette en ypperlig mulighet til å teste ut ulike interaktive konsepter på en bred sendeflate, sier Kurt Leirvåg, avdelingsdirektør i TV 2 Interaktiv.

- Vi har rikelig med erfaring med interaktive sendinger fra TV 2, men dette har stort sett vært på natten. Nå får vi muligheten til å nå helt andre seergrupper, og også teste ut interaktivt TV i prime time. I motsetning til de fleste andre interaktive konsepter som lages, ønsker vi å nå en bredere og mer voksen målgruppe.

TV 2 Xtra distribueres via Canal Digital, Telenor Avidi og UPCs kabelnett.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene