Gå til sidens hovedinnhold

Sprer sexvideo med Skjærgårds-Wilma

En sexscene med den svenske «Skal vi danse»-deltageren Ebba Hultkvist spres på nettet.

(SIDE2): - Det er for jævlig, og de personene er tragiske, sier Ebba Hultkvist til Aftonbladet. Hun er med i «Let's dance», svenskenes utgave av «Skal vi danse».

Kjendisen har tidligere blant annet spilt Wilma, datter av «Skjærgårdsdoktoren» i den populære TV-serien som ble sendt her hjemme på NRK.

Film på nettet
Nå er skuespilleren blitt 23 år, og hennes nye hete stil har fått konsekvenser, skriver den svenske avisen. På flere sexforum på internett spres et klipp fra filmen «Detaljer» der Hultkvist medvirker med blant andre skuespillerne Michael Nyqvist, Jonas Karlsson og Pernilla August.

I et klipp som florere på nettet har Hultkvist og Jonas Karlsson sex mot en kjøkkenbenk. Scenen fra filmen som kom ut i 2003 kan forveksles med en voldtekt.

- Slik jeg husker det kan det være vanskelig å tolke om det var en voldtekt eller ikke, sier Hultkvist, som var 19 år da filmen ble spilt inn.

Vurderer anmeldelse
Hun er opprørt over kommentarene på sexformuet og at det i tillegg oppfordres til at det skal legges ut lettkledde bilder av henne.

Ebba Hultkvist vurderer nå å anmelde saken.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album