Gå til sidens hovedinnhold

Dritings i bikini

Disneys små yndlinger ikke lenger så uskyldige.

(SIDE2): «Spring Breakers» ender neppe opp i historiebøkene som en av tidenes beste filmer, men oppmerksomheten rundt filmen og de fire, unge hovedrolleinnehavere har ikke uteblitt.

Og når Vanessa Hudgens (23), Selena Gomez (19), Ashley Benson (22) og Rachel Korine stripper ned til bikinien og svinger spritflaskene og suger på sigarettene, er det ikke til å unngå at fotografene foreviger det hele.

Selvsagt er alt del av filminnspillingen, men vanligvis har man sett de unge skuespillerne - særlig Vanessa og Selena - i langt mer barnevennlige scener. Ikke så rart, med tanke på at de begge har vært blant Disneys stjerner.

Men nå er det altså helt andre karakterer de spiller.

- Hun er en gæern festejente, den typen som får alle med og som presser alle til å gå litt lenger enn de hadde tenkt, har Vanessa sagt om sin rollekarakter, skriver dailymail.co.uk, og innrømmer at hun selv har litt av den samme galskapen i seg.

Selena på sin side, sier hun ikke er slik privat.

- Det er en utfordring for meg (å spille henne) for hun er helt motsatt av hvordan jeg er.

Filmingen fant sted i St-Petersburg, Florida, og jentene hadde kun på seg bikinier og hotpants, mens de tullet rundt, drakk seg fulle rett fra Jack Daniels-flaska og røykte sigaretter. Tidligere på dagen hadde de spilt inn scener på stranda, der de flørter med en gjeng gutter, og senere på dagen - kjørende gjennom byen på scooter.

Filmcrewet og skuespillerne har vært i byen noen uker allerede, og mye tyder på at de fire har blitt gode venner i løpet av tiden. Filmen handler om en jentegjeng, som kun har råd til vårferien dersom de gjør et ran. De ender i stedet opp med å jobbe for en våpenhandler, spilt av James Franco.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4981

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken