(BIIPMAG): I dag skal vi ta for oss en myte som er veldig omdiskutert. Personlig har vi en veldig sterk tvil på at dette kommer til å fungere, men shittævv. Leve som et show osv.

Det er blitt fredag igjen. En uke siden vi prøvde å putte tamponger fylt med vodka under armene, til et noe skuffende resultat.

Dagens myte
Dagens myte er altså; «Blir man dritings av å fylle to slagstøvler opp med vodka, og løpe 100 meter?». Nok en fin myte å bryne seg på i disse kalde måneder. Og attpåtil midt på natten.

Etter en turnering med stein, saks, papir – best av ti – ender vi opp med at det er Fredrik som må løpe ut i frostnatten med gummistøvler fylt med vodka på. (Mon tro hva han vi leier av sier hvis han ser oss ...)

LES OGSÅ
Vi tester spritmyter

00:00
Heller vodka opp i hver støvel. Ca. 0,5l i hver. 40 prosent. Phew. Scott krysser fingrene for at dette skal funke. Fredrik er litt blekere enn vanlig i ansiktet.

00:03
Fredrik skvulper seg ut i en liten landevei hvor vi har målt opp ca. 100 meter

00:05
Startskuddet går. Føttene er tunge og hele situasjonen ser litt ekstraordinær ut. Det går en dame med barnevogn forbi idet Fredrik desperat stavrer seg over målstreken vi tegnet opp med kritt.

00:10
Inne igjen. Føttene i et håndkle. Lukter vodka lang vei. Fredrik er kald. Vi venter på resultat. Fredrik mener han er litt svimmel, men vet ikke om det er på grunn av alkoholen eller ei.

00:23
Klokka tikker tiden går. Fredrik begynner å få igjen varmen i beina. Fortsatt ingen effekt. Fredrik er litt dårlig. Kan det være kondisen som har sviktet, eller har denne myten faktisk noe for seg? Det at det er iskaldt ute er ingen faktor i det hele tatt. Hø hø.

00:30
Runder av prosjektet – Fredrik går og legger seg. Ikke så rart. Klokken er 3 om natten. Scott koser seg med en vaffel. Nok en spritmyte er avkreftet.

Siste fra biipMag:
Slik legger du på deg
Madonna for Louis Vuitton
Hjelp miljøet med ett ord