Gå til sidens hovedinnhold

Nadias ring går til barna

I helgen auksjonerte Sugarshop Smykkestudio bort smykkene til Eurovision-programlederne Nadia Hasnaoui og Haddy Jatou N'Jie. Overskuddet går Stine Sofies stiftelse.

THERESES GATE: – Vi klarte å skrape sammen 5000-6000 kroner til Stine Sofies Stiftelse, sier smykkedesigner Elisabeth L. Due.

Studioet, som holder til i Thereses gate 46, sto bak design av smykker til programlederne under Eurovision Song Contest.

Ring og øredobber

Det er blant annet snakk om en turkise emaljering som Nadia Hasnaoui hadde på seg, og et par stenøredobber som medprogramleder Haddy Jatou N'Jie brukte under showet, som ble auksjonert bort lørdag.

Bra formål

– Det er første gangen vi har gitt bort noe til veledighet, sier Due som mener Stine Sofies Stiftelse gjør et svært viktig arbeide for barn med vanskeligheter.

Stine Sofies Stiftelse er en stiftelse som arbeider for å beskytte barn mot vold og overgrep, for å avdekke vold og overgrep mot barn og for å sikre barnas rettssikkerhet.

– Jeg håper at folk i nærmiljøet vil komme inn å gi en donasjon i bøssen, sier Due som innrømmer at hun hadde håpet på noe bedre oppslutning under smykkeauskjonen.

– Vi hadde frukt og bær og vin og telt og ballonger, så det var veldig hyggelig da, sier hun

– Vi har jobbet hardt med smykkene, sier Due.

Hun forteller at smykkestudioet på Bislett i år feirer syv år.

Feirer 7 år

– Det er et lykketall, sier Due som synes det er flott at de nå har mulighet til å gi penger til veledighetsformål.

– Det er fint om flere stiller opp. Kom å gi en femmer i bøssen, sier hun.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå