(SIDE2): 01.september skal butikkhyllene igjen fylles med nye og spennende varer. Noen varianter kan virke noe eksperimentelle, mens andre følger i fotsporene til produkter som er blitt populære allerede.

- Fremover har vi veldig, veldig stor tro på Freia Melkesjokolade Boble. Produktet har blitt godt mottatt av handelen, og skiller seg tydelig ut fra andre sjokoladeplater takket være sitt lekne design og annerledes fasong, sier Kristian Hvilen i Kraftfoods til Side2.

SE NYE PRODUKTER I BILDEKARUSELL UNDER (Vi vil presisere at dette kun er et utvalg av de nye produktene)

I godterihyllene vil det også bli flere nyheter:

Kraftfoods lanserer også Halls pastiller i smaksvariantene Assorted Citrus og Mento-lyptus Original. I tillegg lanserer Stimorol en ny smak; Stimorol Spearmint, Freia Premium kommer i to nye smaker og Freia Desserter lanserer en ny pudding i « Spiseklar »serien «Freia spiseklar Melkesjokoladepudding»

Take-away fra daglivare
Stabburet lanserer en ny variant i kokkeklar-serien, nemlig skogsoppsuppe. De lanserer også pizzaen Take Away by Big One som er en stor pizza i autentisk take away esker. De to variantene heter «Meat Lover» som består av saftig biffkjøtt, kjøttboller, bacon og løk og «Dream Team», som er toppet med store biter av skinke og en smaksrik pepperoni. Pizzaen kan serveres rykende fersk etter tolv minutters steking, og det følger egen rømmedressing med.

Andre nyheter fra Stabburet er:

Ny og forbedret originale-pizza: Nå har pizzaen fått en mer luftig, saftig og enda tynnere bunn. Originale-serien finnes Margherita, Capricciosa, Pepperoni og med nyheten Pollo. Pollo er en pizza med krydret kyllingfilet og solmodne tomater.

Nugatti Melkesjokolade
Nugatti med smak av norsk melkesjokolade. Vi har pisket inn ekstra mye melk og tatt bort nøttene slik at du kan få den rene smaken av norsk melkesjokolade på brødskiven.

Nora Familiesyltetøy er en ny syltetøysserie fra Stabburet
Den kommer i seks friske og søte smaker, og inkludert familiefavoritten moste jordbær. Glassene er ekstra store og rommer 800 gram syltetøy. Nora Familiesyltetøy kommer også med nye lokk som er lette og åpne.

På kjøttfronten finner vi også en rekke nyheter.

- I denne lanseringen satser vi stort på gourmet produkter. Både når det gjelder biffsatsingen og Gårdskylling er dette produkter av beste klasse. Samtidig har vi de siste årene prøvd å videreutvikle pølsekategorien med nye produkter, noe vi har lykkes med og som vi naturlig nok vil fortsette med. De store trendene er nytelse og sunnhet, gjerne i en kombinasjon. Dette er en høst vi har stor tro på, sier Informasjonssjef i Nortura, Eli Strand til Side2.

Gilde HurraWiener 850 g
Pølser tilpasset lompe og brød. Med tynnere skinn, noes som gjør den lettere å tygge.

- Pølser er i skuddet som aldri før, og dette er en pølse som er tilpasset fest og som vi tror vil slå godt an, kommer også i større pakning enn den vanlige 600 grams pakningen, sier Eli Strand til Side2.

Sunn karbonadedeig
Gilde Karbonadedeig 5 prosent
Økonomipakning til storfamilien.

- En sunn og god karbonadedeig som nå kommer i dobbel så stor pakning tilpasset storfamilien.

For kjøttelskere?
Utvalgte Norske Kjøttfe Indrefilet

Mør og mager Indrefilet av Kjøttfe.

Egner seg til helsteking eller som skivet biff.
Kontinentale raser som er avlet frem for kjøttproduksjon og kommer fra rasene; Charolais, Simmentaler, Angus,Hereford og Limousin.

- Serien Gilde Langtidsmørnet ble en stor suksess etter lanseringen i fjor høst, nå følger vi opp suksessen med å merke biffene med rase, sier Strand.

Prior Kalkunbiff
Kalkunkjøtt har hatt en stor vekst denne sommeren, og er virkelig blitt en helårsvare, dette er en saftig biff som er lett å steke og kalkunkjøtt er det magreste og sunneste kjøttet på markedet.

5276