Gå til sidens hovedinnhold

Gjett hva som er hobbyen til Rambo

Sylvester Stallone (63) viser ukjent side av seg selv.

(SIDE2): På årets utgave av kunstmessen Art Basel Miami Beach var overraskende nok actionskuespilleren Sylvester Stallone en av dem av kunstnerne som deltok.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Han stilte med to malerier som var malt med over 30 års mellomrom. Disse ble solgt, og det for relativt greie summer. Bildet «Trapped Ideals» malte han i 1977.

Les også: Han er 62 år gammel

Dette var også året han fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Rocky», og for fans gir nok det bildet ekstra symbolverdi.

Maleriet ble solgt til en ikke navngitt gallerieier for pene 50 000 dollar, eller rundt 280 000 norske kroner.

Bildet er malt som et selvportrett av den populære skuespilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bildet «Childless #1» malte han i 2009, et år da han igjen endelig var et hett navn i underholdningsbransjen. Dette bildet ble kjøpt av kasinomogul Steve Wynn for 40 000 dollar, altså rundt 225 000 norske kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Sammen med stylistkona Jennifer Flavin (41) tok Stallone selv imot nysgjerrige kunstelskere som var på plass for å studere kunstverkene som var utstilt i Gmurzynska Gallery.

- Jeg samlet mye kunst for rundt 15 år siden, da gikk jeg gjennom en stor endring i livet mitt. Nå kommer den syklusen igjen, sa han til pressen ifølge Splash News.

Mer om Stallones kommende storfilm: Denne ser du uten dama

Stallone fortalte videre at han har brukt å gi bort sine malerier til slektninger, og at han ikke akkurat har en fanskare som føler hans kunstneriske karriere.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken