Gå til sidens hovedinnhold

Verdens morsomste mann er klar for Norge

Nå kommer han til Oslo Spektrum. Vi har billetter til deg.

Vi har hatt Ricky Gervais på besøk i Oslo Spektrum, John Cleese har underholdt kongefamilien i konserthuset og Jerry Seinfeldt fikk folk til å le i Telenor Arena.

Men nå kan stand up-fans i Norge virkelig glede seg, for i dag ble det kjent at en av verdens morsomste komikere, Louis CK, kommer til Oslo 22. mars.

Komikeren annonserte selv nyheten på sin egen Twitter-konto klokken 11 i dag, norsk tid.

Louis CK er den eneste artisten i verden som kun selger billetter til sine show via egen hjemmeside, louisck.net, og billettene til forestillingen i Oslo er intet unntak.

Og til personer som er skeptiske til å kjøpe gjennom komikerens hjemmeside har han følgende beskjed:

– Du trenger ikke å bli medlem av noe og du trenger ikke å høre fra meg igjen, med mindre du vil det. Bare billige billetter for å se meg gjøre en hel haug med nye vitser. See you on the road, bitches.

HTML EMBED

– Trekløveret komplett

Det er bookingselskapet Atomic som er med på å få den amerikanske komikeren til Oslo. Selskapet har tidligere hatt stor suksess med showene til nevnte Seinfeldt og Gervais, og arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic virker ekstremt fornøyd med å få Louis CK til Norge.

– Vi har nå hatt show med både Jerry Seinfeld og Ricky Gervias, og med Louis CK på plakaten er trekløveret komplett, skriver han i en pressemelding.

Osmundsvaag skal ha arbeidet med å få komikeren til Norge i over to år.

Louis CK opptrådde i Norge sist i 2009, da for fulle hus på Sentrum Scene.

HTML EMBED

Legende

Louis CK er en verdens morsomste og mest populære komikere for øyeblikket, og er kjent for sine brutalt ærlige beskrivelser av familieliv, hva det vil si å være mann i 40-årene og ellers generell observasjoner fra verden rundt han.

Komikeren har også en egen TV-serie ved navn «Louie», som er basert på Louis CKs liv, både på og utenfor scenen. Serien har vært nominert til en rekke priser, har blant annet Emmy-prisen for beste komedie.

For de av dere som var på Ricky Gervais sine show i Oslo og som ble dypt skuffet over gammelt og resirkulert materiale, kan vi love dere at Louis CK kommer til å komme med noe nytt.

Etter å ha fremført de samme vitsene i over femten år med minimal suksess, bestemte Louis CK seg for å prøve noe nytt. Inspirert av stand up-legenden George Carlin, bestemte komikeren seg for å skrive nye vitser hvert år og aldri fremføre gammelt materiale.

HTML EMBED

Så med andre ord er det bare å notere ned datoen 22. mars,

Vi gleder oss!

Side3 har to billetter til showet 22. mars som vi gir bort til en heldig leser. Send oss en epostog bli med i trekningen.

Konkurransen er nå avsluttet. Side3 gratulerer den heldige vinneren!

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken