Gå til sidens hovedinnhold

- Det verste jeg har gjort

Se to veldig kleine minutter med Richard Hammond

HTML EMBED

Richard Hammond mistet nesten livet i en bilulykke i «Top Gear», har satt fyr på seg selv som stuntmann i Hollywood og har løpt okseløpet i Pamplona.

Men for den livlige briten er ikke av disse opplevelsene øverst på listen over «det verste jeg har gjort».

Det verste mr. Hammond noensinne har gjort er faktisk å stå på en scene som standupkomiker.

- Å være standupkomiker var helt klart det mest skremmende yrket. Det å stå på scenen er det verste jeg har gjort. Huff, har Hammond avslørt til Side3.

Crash Course

Det er i programlederens nye programserie «Crash Course» briten prøver ut forskjellige yrker.

Blant annet får vi se «Top Gear»-programleder som nevnt stuntmann, cowboy og sykkelbud i San Franciscos bratte gater. Et noe uvant scenario for den kortvokste briten som til vanlig er å finne bak rattet på eksklusive sportsbiler verden over.

«Crash Course» er i sin sesong to, og hver uke prøver Hammond ut forskjellige jobber. Han har fem dager på seg i hvert yrke, og får så en utfordring i det nevnte yrket.

I klippet over kan du se et to minutters utdrag av hvordan det gikk da «The Hamster» skulle prøve seg som komiker på komiklubben Gotham Comedy Club i New York.

Vi advarer mot Pute-TV.

Se Richard Hammond prøve seg som komiker i søndagens episode av «Crash Course 2». Programmet går hver søndag klokken 21.05 på BBC Entertainment.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien