Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer de til Norge

Humorstjerner til Norge på løpende bånd.

De siste årene har Norge hatt besøk av en rekke store, internasjonale komikere.

Louis CK, Jerry Seinfeld og Ricky Gervais er bare noen navn som har vært innom vårt langstrakte land i et forsøkt på å få oss nordmenn til å le.

Nå blir den listen bare enda lenger.

Ny humorfestival

For 12. til 26. oktober vil nemlig Oslo Comedy Festival bli arrangert for første gang, og navnene som kommer for å underholde er av det profilerte slaget.

Lørdag 12. oktober står blant annet britiske Michael McIntyre på scenen i Oslo Spektrum, i tillegg kommer andre profiler som Russell Howard og Kevin Bridges.

McIntyre er kanskje mest kjent for oss nordmenn gjennom sine opptredener i BBC-serien «Live at the Apollo», men komikeren har også hatt sitt eget TV-program, «Michael McIntyre Comedy Roadshow», som har vunnet en rekke priser.

HTML EMBED

Om du legger til en rekke utsolgte opptredener for flere tusen mennesker på O2 Arena og Wembley stadion i London, er det ikke snakk om noe førstereisgutt som kommer til hovedstaden.

HTML EMBED

At McIntyre er en god fangst er også arrangør A Comic Soul klar over.

– Vi har jobbet med å få Michael McIntyre hit nesten like lenge som vi har jobbet med standup og endelig lot han seg frist. Norge er eneste landet han besøker så selv om vi ikke har noe håndfast mistenker vi at han har snakket med noen av de andre komikerstjernene som har vært her de siste årene, skriver Elisabeth Norheim, PR- og presseansvarlig i A Comic Soul, i en pressemelding.

HTML EMBED

McIntyre vil også avlegge et besøk til Trondheim og opptrer i Trondheim Spektrum dagen før han åpner Oslos nye humorfestival.

Flere navn

I tillegg til McIntyre kommer den ikke heller ukjente Russell Howard.

Howard har også opptrådt en rekke ganger på «Live at the Apollo», men har også hatt sitt TV-program, «Russell Howard's Good News», på BBC. Komikeren har også hatt stor suksess med sin stand up-turné og solgte over 200.000 billetter sist gang han reiste rundt i Storbritannia. Han er også å se i det ekstremt populære TV-programmet, «Mock The Week».

HTML EMBED

Kevin Bridges er et annet navn som lover en aften med latterbrøl. Kanskje ikke så kjent for det norske publikum ennå, men den skotske 26-åringen er en personlig favoritt av Side3-redaksjonen og vi kan garantere at du ikke vil bli skuffet.

HTML EMBED

Også Bridges har opptrådt i både «Live at the Apollo» og «McIntyre Comedy Roadshow», og er en av Storbritannias mest lovende komikere.

A Comic Soul lover flere å annonsere flere komikernavn fram mot festivalens start 12. oktober.

Om du legger til andre komikere som kommer senere i år, som Russell Brand og Bill Burr, ser det ut til at det kan bli en riktig så trivelig høst og vinter.

Billettsalget starter klokken 09.00, 20. august.

Mer fra Nettavisen:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken