Gå til sidens hovedinnhold

Starbucks åpner snart i Norge

Om få uker kan du drikke kaffegigantens varianter.

(SIDE2): 9. februar åpner Starbucks sin første filial i Norge. Nærmere bestemt på Gardermoen, i ankomsthallen.

- Starbucks åpner på Gardermoen 9. februar klokken åtte. Det er veldig gøy, sier Morten Solberg Nilsen til aftenposten.no. Solberg Nilsen er administrerende direktør for SSP, som står bak de fleste serveringsstedene på Oslo Lufthavn Gardermoen - også Starbucks.

Nyheten om at kaffegiganten skal til Norge ble kjent i juni i sommer, og interessen har vært stor. På Facebook har nyheten om åpningen allerede rast som ild i tørt gress. hvorvidt det blir flere filialer på Gardermoen, som innenfor sikkerhetskontrollen, eller når det eventuelt åpner flere rundt i landet, er ennå ikke avgjort.

- Vi tror det vil stime til med mennesker som har ventet på dette. Men det blir en utfordring at det er eneste Starbucks i Norge. Å ta unna det volumet blir nok en utfordring, men vi skal gjøre vårt ytterste for å levere, sier Solberg Nilsen til avisen.

Starbucks er en kaffebarkjede som ble grunnlagt i 1971 i Seattle, USA. Det er over 100.000 utsalgssteder i USA, og over 16.000 utsalgssteder i resten av verden. I tillegg til kaffe, har Starbucks også musikk og underholdningstilbud gjennom det heleide selskapet hear Music.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken