Gå til sidens hovedinnhold

Start helgen med litt underholdning

Mange har hatt sin første uke på jobb i det nye året og trenger litt underholdende tidtrøyte etter en brå start. Her er hjelpen du trenger.

Roboototik
Her styrer du en robotarm med en klype på. I spillet skal du styre denne robotarmen med piltastene og plukke opp stålfjærer som er plassert rundt på skjermen. Det hele høres såre enkelt ut, men etter hvert viser det seg at du får bruk for både kløkt og tålmodighet for å få det til.

[Spill nå!]

XmasBash
Julen er definitivt over, men vi måtte likevel ta med dette morsomme nettspillet der nissen kjemper mot en snømann. Du tar kontroll over en av disse to og målet er selvsagt å slå ut motstanderen, du kan både blokkere, sparke og slå. Du kan spille mot datamaskinen eller en kompis.

[Spill nå!]

Vifte og ball
Dette minner litt om minigolf. Ved hjelp av en vifte skal du blåse en ball gjennom en labyrint, dersom du blåser feil vei eller får for stor fart på ballen faller den ned i avgrunnen og du må begynne på nytt. NB: Du kan styre kameravinkelen ved å holde nede høyre musknapp eller Space.

[Spill nå!]

Press frukt
Dette spillet er bygget etter samme lest som Tetris. Her får du opp et brett fylt med frukt og bær. Din oppgave er å lage rader av like frukter og hver gang du får lagt tre eller flere frukter etter hverandre får du poeng, jo flere frukter etter hverandre i den samme raden, jo flere poeng får du. Enkelt spill som man lett kan bruke resten av arbeidsdagen på.

[Spill nå!]

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her