(SIDE2:) Hver dag har sine fordeler og ulemper. Mens mandag og tirsdag er tunge å komme gjennom, går ofte lørdag og søndag altfor fort.

The Sun har funnet ut hva vi helst gjør - eller bør gjøre - de ulike dagene.

Mandag
Slapp av! Ifølge en studie publisert i British Medical Journal har du 20 prosent større risiko for å dø av hjerteinfarkt på en mandag enn resten av uken. Grunnen er reaksjoner på alkoholkonsumet i helga, og stresset ved å begynne å jobbe igjen.

Tirsdag
Dette er dagen hvor vi er mest produktive. En britisk undersøkelse viser at en fjerdedel av deltakerne får gjort mest på tirsdager.

Onsdag
Hvis du ønsker høyere lønn, er onsdag dagen å satse på. En britisk undersøkelse viser at sjefer er mest åpne for å høre på lønnsønsker på onsdager.

Torsdag
Torsdag er den beste dagen for sex. Grunnen er at nivået av stresshormonet kortisol er på høyden denne dagen. Dette gjør at sexhormonene har lyst til å aktiveres, slik at kortisolnivået senkes.

Fredag
Hvis du har planer om å slutte å røyke, bør du stumpe røyken for godt på en fredag. Amerikanske forskere har funnet ut at fredag er den beste røykesluttdagen, fordi viljestyrken din er best akkurat da.

Lørdag
Fødeklare bør knipe igjen til lørdag. Lørdagsbarn har nemlig størst sannsynlighet for å bli vinnere som voksne, hevder britiske forskere. Blant annet har seks av de siste 21 britiske statsministerne blitt født på en lørdag.

Søndag
Skal du sende en personlig mail, er det lurt å sende den på en søndag. Da er det nemlig størst sannsynlighet for at den vil bli lest. Forskningsselskapet eMarketer har funnet ut at det er denne dagen de fleste sjekker den personlige mailen sin, og at mailer sendt denne dagen oftere blir åpnet enn andre. Lavest er det for øvrig på onsdag, da bare 23 prosent av mailene blir åpnet.

Les mer om dagene på The Sun.