(SIDE2): Stella McCartney har på få år tronet opp som moteekspertenes største favoritt. Det var kanskje derfor Anna Wintour og Kate Moss også ble spesielt invitert til designerens smugtitt på kolleksjonen for høsten og vinteren 2010/2011. Visningen ble holdt på den britiske ambassaden i Paris nylig.

Gleden var stor for designeren da disse to også faktisk dukket opp.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Spent motesjef
I pels, store sorte solbriller og en kjent sveis uten feil, dukket selveste Anna Wintour opp på Stella McCartneys private visning i Paris rett før helgen. Vogues sjefredaktør får med seg alt som er verdt av visninger for de kommende sesongene, og deriblant finner vi nettopp Stella McCartney.

Paul McCartneys datter har på rekordtid blitt en av verdens ledende moteskapere, og den nyeste kolleksjonen skuffer heller ikke.

Imponert
Kate Moss ankom visningen i et helsort antrekk med grønn jakke. Jakken sto ikke helt i stil til resten av antrekket, men med stilikonets trendskapende hånd, kan vi jo aldri vite om dette kan bli en ny trend.

Kate sto lenge og diskuterte plaggene sammen med designeren selv, og virket til å like det hun så.

Beige favoritter
Blant designerens favoritter for neste høst og vinter 2010/2011 finner vi mange plagg i årets motefarge beige. Designeren selv stilte i en beige jakke under visningen. Hvite skjorter, hatter, dresser, pumps, strikket jakker, kåper og metalliske kjoler er ellers med på å prege motebildet til den britiske designeren neste år.

Se bildekarusellen under bildet

Her er bildene fra smugtitten i Paris:

2819