(SIDE2): Tidligere MGP-vinner Stella Mwangi kom på Vixen Blog Awards med stilige statement-smykker fra Lily Rose.

Vanligvis er hun svært glad i øredobber.

- Jeg synes øredobber er det ultimate tilbehøret. Jeg har ikke på meg øredobber i dag, fordi det ble litt mye med capsen og alt. Og jeg synes det er litt ukomfortabel, faktisk, sier hun.

Ellers er hun glad i afrikanskinspirert tilbehør.

- Jeg forsøker å blande den afrikanske stilen med hip-hop, for jeg er en rapper og jeg elsker å uttrykke meg på den måten. Det er veldig viktig for meg å ta med meg det afrikanske i meg. På fester jeg har vært på i det siste har jeg for eksempel brukt en afrikansk lue og masse perler rundt halsen. Jeg holdt på å ta på meg den i dag, men jeg ville være «all hip-hop» så derfor bestemte jeg meg for å ta capsen i stedet for, sier Mwangi til Side2.

Sko og vesker slår aldri feil
Bloggeren Camilla Pihl er kjent for sin gode, og ofte klassiske stil. Av tilbehør er hun ikke særlig glad i øredobber og halskjeder.

- Da føler jeg det blir for mye, sier hun.

- Er du flink til å bruke tilbehør?

- Ja, eller njo. Jeg er jo veldig glad i vesker, ringer, armebånd og sko. Og har du fine sko eller en fin veske, så kan du egentlig ha på deg hva som helst og se smashing ut.

Mariann Thomassen hadde på seg en knalloransje klokke fra Rosendahl (bestikkmerket) som hun utnevner til sitt ultimate tilbehør akkurat nå.

Chanel-veske og YSL-ring
Cathrine Heienberg, kanskje bedre kjent som Cath in the City, har den klassiske Chanel-vesken som en favoritt.

Bloggeren Emilie Nereng bruker alltid smykker, og kan ikke huske forrige gang hun gikk uten smykker.

- Til alle anledninger?

- Jeg synes smykker og vesker spriter opp ethvert antrekk, og jeg har en hel smykkevegg og et svært smykkebord hjemme hvor jeg kan velge og vrake, sier Nereng.

- Hva er favoritten?

- Et hjertesmykke fra Bjørg og to ringer fra YSL.

Hvem vant? Og hvilke blogger leser kjendisene? Les mer prisutdelingen her

Se flere bilder fra Vixen Blog Awards her:

5449