Gå til sidens hovedinnhold

- Måtte ned på kne to ganger

Stella Mwangi overrasket av frieri. Nå skal hun gifte seg.

(SIDE2): Stella Mwangi og musikkprodusent Tom Roger Rogstad har vært kjærester i åtte år. Nå har de tatt forholdet et skritt videre og forlovet seg.

- Det skjedde natt til i dag og Stella visste ingenting. Hun hadde vært i England på venninnetur et par dager, der hun hadde feiret 25-års dagen sin. Jeg hentet henne på Gardermoen og dro hjem, der jeg hadde rigget i stand på forhånd, forteller Rogstad til Side2.

To ganger
Vel hjemme gikk han ned på kne og fridde til den norske MGP-stjernen.

- Jeg måtte faktisk ned på kne to ganger, for hun var jo nærmest i sjokk - i positiv forstand - og forsto det ikke med en gang, ler den nyforlovede produsenten, som også kan fortelle at frieriet ble godt mottatt.

Diamantring
Rogstad kan fortelle at forlovelsesringen er en diamantring

- Jeg hadde med en god kompis da jeg skulle plukke den ut. Det å bestemme seg for hvilken ring var det jeg brukte lengst tid på. Jeg er litt vingle-petter og det var vanskelig å bestemme seg, men jeg fant den rette ringen til slutt.

Kjæresten og Stella har i lengre tid har hatt en forlovelse i baktankene.

- Vi har vært sammen lenge og begge har tenkt på det - men de siste to månedene har det føltes veldig aktuelt, timingen var riktig nå, sier han.

- Ikke barn ennå
Selve bryllupsdatoen er ennå ikke bestemt, og en eventuell familieforøkelse er også fjernt i fremtiden.

- Vi jobber med å få ut nye singler fra albumet til Stella, det er fremdeles fokus på karrieren. Vi tenker ikke barn ennå, sier Tom Roger Rogstad.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken