(SIDE2): TV-stasjonen CW i USA har mange faste seere, ettersom kanalen sender blant annet populære «The Vampire Diaries«, «Gossip Girl», «90210» og «One Three Hill» og «The Tyra Banks Show».

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Damen bak sistnevnte og hennes suksesserie «Top Model» gjør at en del av disse TV-titterne nå får høre norske Stella Mwangi.

– Jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått bra feedback på låtene mine, men jeg fikk ikke bekreftet at noe skulle bli brukt før jeg så klippet på YouTube, sier Lillestrøm-artisten fornøyd til 730.no .

Valgt av Tyra
– Tyra er selv produsent for «Top Model», og hun er visstnok involvert i det meste, så det er gøy å tenke på at låten min kanskje ble valgt ut av henne.

Big City-produserte «Go Getta», fra albumet Living For Music, blir brukt i tre reklamesnutter med forskjellige lengder.

Se den ene Tyra-snutten med Stella og musikkvideo!

Tjener godt på TV
Det er et amerikansk firma som presenterte Stellas musikk for Banks og hennes team. Tidligere har 22-åringen fått med sanger i seriene «Bones», «CSI», «Las Vegas», «Ghost Whisperer», «Scrubs» og den ene «American Pie»-filmene, noe som hjelper på lommeboken.

– Jeg forsøker å leve av musikk, så slike royalties kommer veldig godt med, forteller STL.

– Tyra er forbilde
Promoen er også gunstig, og hun har allerede fått mail fra folk i USA som har sett Top Model-reklamen. Dessuten synes den MTV Africa Music Awards-nominerte brunetten at det er stas å kunne «hjelpe» supermodellen.

– Jeg har vært fan av Tyra så lenge jeg kan huske. Ikke bare er hun en av de fineste jentene jeg vet om, hun er også en skikkelig entreprenør som har fått til mye mer enn bare en modellkarriere. Hun er definitivt et forbilde.

Tyra Banks: – 50 Cent varer 50 sekunder i senga

Ingen modelldrøm
Selv har Stella aldri drømt om å bli modell.

– Haha, nei, men det er gøy å bli tatt bilde av. Dessuten fikk jeg testet catwalken under moteuken i fjor, men da med mikrofon i hånden, humrer hun til 730.

Litt grisete
Til våren slipper Stella den første singelen fra sitt kommende album, samtidig som hun snart dukker opp med Lillehammer-duoen Jaa9 & OnklP og gjør noe hun sier hun vanligvis ikke gjør.

Nei, ikke noe grisete. Eller jo, litt. Hun gjester remiksen til grovisen «Ekkel uten truse».

– Sist jeg hadde norsk tekst var for Diaz da jeg var 15 år, på låten «Bakstikk». Jeg pleier alltid å holde det ganske cleant, men av en eller annen grunn blir det litt dirty når jeg rapper på norsk. Heldigvis er «Ekkel uten truse» først og fremst funny.

Se også: Tyra fjerner penis som presang