Gå til sidens hovedinnhold

Stellan vil jobbe i Norge

Hollywoodstjernen Stellan Skarsgård mener norsk regissør er en av verdens beste.

(SIDE2): Stellan Skarsgård er i disse dager i full gang med å reklamere for sin nyeste filmer, nemlig oppfølgeren til «Da Vinci-koden», «Engler og demoner».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«Da Vinci-koden» spilte inn over 800 millioner dollar på verdensbasis, og forventningene til oppfølgeren er høye. Tom Hanks gjentar rollen som professor Robert Langdon.

Starter i mars
Hans Petter Moland vil ikke selv si noe om sitt nye filmprosjekt til Side2 på det nåværende tidspunktet. Men Skarsgård returnerer til Norge allerede i mars for å starte innspillingen.

- Vi holder på fra mars til midten av mai, sier Skarsgård i et intervju med svenske Tidningarnas Telegrambyrå.

Etter det Side2 forstår skal filmen med tittel «Regnskap» være rett rundt hjørnet.

- Verdens beste
Stellan Skarsgård har tidligere gjort filmene «Kjærlighetens kjøtere» og «Aberdeen» med Hans Petter Moland. Han har tidligere snakket svært varmt om regissøren som han sier han oppfatter som en av verdens beste.

De siste årene har Skarsgård stort sett spilt i store Hollywood-filmer som «Pirates of the Carribean» og «Mamma Mia!», men han velger like gjerne smalere europeiske filmer. I fjor returnerte han til Sverige for sin første svenske rolle på mange tiår. Årsaken var «Arn» der Stellan Skarsgård ikke bare spilte Birger Brosa, men også fikk spille mot to av sine sønner.

Skarsgårds to eldste barn, Gustaf og Alexander, er begge på full fart oppover i Hollywood.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken