(SIDE2:) Britiske Stephen Moyer, som spiller vampyren Bill Compton i suksesserien «True Blood», avslører hvordan han kommer seg gjennom de mange sexy scenene i serien.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

39-åringen spiller i svært mange, svært nakne scener med motskuespiller og forloveden Anna Paquin i den sexy serien. Noe som kunne ledet til flaue kroppslige reaksjoner på settet, hadde ikke Moyer sitt smarte triks i ermet.

Bordtennis
Han maner nemlig fram et bilde av Storbritannias tidligere statsminister Margaret «Jernkvinnen» Thatcher, helt splitter naken mens hun spiller bordtennis.

- Noen ganger kan man bli litt for ivrig under innspillingen av slike scener. Men da tenker jeg bare på en naken Thatcher som spiller bordtennis, for å hindre at noe flaut skjer, forteller han ifølge Splash News.

Dramaskoletriks
- Jeg sverger jeg har brukt metoden i 20 år. Jeg tenker bare på en naken Thatcher og vips så er alt greit igjen. Jeg lærte det på dramaskole, bedyrer han.

«True Blood» har blitt den amerikanske TV-kanalen HBOs største seriesuksess siden «Sopranos», og har blant andre svenske Alexander Skarsgaard på rollelisten.

Her i Norge går serien på NRK, og du kan også se den på NRKs nett-TV.