Gå til sidens hovedinnhold

Sterke VIF-følelser for Moa

- Følelsene mine for Vålerenga blir bare sterkere og sterkere, sier Moa i et lengre portrettintervju på VIF TV.

Se intervjuet med Moa på VIF TV.

- Jeg ble tatt veldig godt i mot da jeg kom hit. Jeg har følt meg trygg og utviklet meg som jeg håpet, sier Moa til VIF TV.

Vålerenga-spissen har vært linket til flere utenlandske klubber i høst, men er selv avslappet i forhold til oppstyret rundt ham.

- Jeg har to år igjen av kontrakten med Vålerenga. Jeg trives her og har det veldig bra. Tilbud fra andre klubber får jeg vurdere om de kommer. Det må føles riktig både for meg og for klubben. Kanskje det er best å bli i Vålerenga og forlenge kontrakten her.

- Jeg vil gjerne være med på å bygge noe. Vi viste hva som bor i laget i cupfinalen mot Stabæk og jeg har veldig lyst til å fortsette den trenden i sesongen som kommer. Samtidig er det viktig at man har ambisjoner og mål som man strekker seg etter. Jeg drømmer om å spille i en stor klubb i utlandet, men når eller om det kommer til å skje er vanskelig å si noe om nå.

Se Moas cupfinalecoringer i videovinduet under. Moa-portrettet finner du her.

try {TV2Player.insertPlayer(272753,false,'player0',false,5,'clubplayer','viftv');}catch(e){if(location.href.indexOf('debug=true')>0) {alert(e.message)}};

Kommentarer til denne saken