Gå til sidens hovedinnhold

Stern: - Jeg er faren

Anna Nicole Smiths advokat, Howard K. Stern, avslørte natt til onsdag at det er han som er faren til fru Smiths nyfødte datter.

(SIDE2): Det var i et direktesendt intervju med Larry King på CNN natt til onsdag Howard K. Stern kom med den sjokkerende avsløringen.

Stern har i en årrekke vært den barmfagre playboyens talsmann, manager og advokat. Nå viser det seg altså at det er han som er faren til Smiths nyfødte datter.

- Vi er et par, men har valgt å ikke gå ut med det ettersom jeg er hennes manager, fortalte han i intervjuet.

Oppkalt etter sønnen
Datteren har fått navnet Dannie Lynn Hope, et navn som er ment som en hyllest til Smiths sønn Daniel, som døde under mystiske omstendigheter for to uker siden.

King spurte om Daniel fikk vite hvem som var faren til hans søster.

- Ja, han fikk vite det kort tid før han døde, bekreftet Stern.

Mysterium
Daniel Smiths død er fortsatt et mysterium. Stern kunne fortelle at han hentet Daniel på flyplassen og at de snakket om at han nettopp var blitt storebror.

- Etter at han hadde gitt søsteren sin en nattaklem satte han seg ned for å se på tv. Det var siste gang jeg så ham i live.

- Jeg ble vekket av et skrik neste morgen og da jeg kom inn på rommet lå han livløs i hennes seng. Jeg tok pulsen hans og fant fort ut han var død, fortalte Stern i intervjuet.

Anna Nicole Smith skal ha prøvd å gjenopplive sønnen i 20 minutter etter han var bekreftet død, og hun skal ha skreket «Jesus, ta meg i stedet».

Les mer om Smith-saken her:

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka