Gå til sidens hovedinnhold

Han brakk nakken på Stallone

Er det rart stuntmennene ba om nåde?

(SIDE2): Onsdag skrev aviser verden rundt om at actionstjernen Sylvester Stallone hadde brukket nakken under innspillingen av filmen «The Expendables».

I et intervju med magasinet FHM fortalte han at ulykken skjedde under en scene der de var syv menn som sloss, og det gikk så hardt for seg at stuntmennene ba om nåde.

Stallones hovedmotstander, og den som skadet ham, skal ha vært wrestlingstjernen «Stone Cold» Steve Austin.

Les mer her: Stallone brakk nakken

Austin er 45 år, og kanskje ikke veldig kjent for de fleste. På slutten av 80-tallet ble han profesjonell wrestler, og på 90-tallet opplevde han sin glansperiode innenfor denne grenen. Han opplevde suksess både i ringen og blant publikum.

Skaden passer imaget
Det var her han etter hvert tok navnet Stone Cold, og hans image som wrestler var en slags antihelt som drakk øl og var ufin mot de fleste.

At det derfor er han som ved et uhell skadet Stallone gjør dermed saken kanskje enda mer oppsiktsvekkende i wrestlingens hjemland.

Som skuespiller har han imidlertid liten erfaring om man sammenligner ham med de øvrige profilene i Stallones «The Expendables».

På slutten av 90-tallet spilte han i noen episoder av TV-serien «Nash Bridges», og i 2005 hadde han en minirolle som bøllete fengselsvakt i« The Longest Yard» med Adam Sandler i hovedrollen.

Sin første hovedrolle fikk han i «The Condemned», en relativt rett frem actionfilm der Vinnie Jones spiller skurken.

Artikkelen fortsetter under bildet

Liker man denne sjangeren er ikke «The Condemned» en dårlig debut for Austin. I fjor ledet han an i «Damage» som også er ren action, denne har imidlertid ikke blitt like godt mottatt.

Se trailer for «The Condemned»:

Artikkelen fortsetter under videovinduet

HTML EMBED

I tillegg til «The Expendables» er han aktuell med to filmer til i 2010, så kanskje Stallone-filmen og den etter hvert så mye omtalte ulykken blir det som for alvor setter fart på filmkarrieren til Steve Austin.

Vi har skrevet om flere av stjernene som skal være med i «The Expendables». Litt om dem finner du her:

Jason Statham: Den nye muskelhelten
Dolph Lundgren: 109 kilo muskler

Sylvester Stallone: Han er 62 år gammel
Mickey Rourke: Damenes venn

Les også: Denne ser du uten dama

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken