Gå til sidens hovedinnhold

- Historiens styggeste

Sylvester Stallone med venner på premiere.

(SIDE2): Actionfilmen «The Expendables» hadde denne uken Hollywood-premiere, og med en rolleliste bestående av noen av 80-tallets mest macho filmhelter er det liten tvil om at erfaringen innenfor sjangeren er lengre enn de fleste andre filmer som er laget.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Samtidig er det vanskelig å ikke trekke litt på smilebåndet når gamlegutta poserer som de gjorde på det glade 80-tallet.

På rollelisten er det kanskje Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Mickey Rourke og Dolph Lundgren som er størst av de gamle heltene. Av disse er det Lundgren som fysisk fortsatt holder formen best.

Etter premieren skrev en av The Suns journalister følgende om skuespillerne;

«Dette MÅ være den styggeste gjengen castet for en film i Hollywoods historie. Men jeg ville definitivt ikke havnet i bråk med noen av dem.»

Artikkelen fortsetter under bildet.

Rollelisten er i tillegg spekket med en del av de største actionstjernene som har kommet til etter at gamleguttas storhetstid var over. Blant disse er Steve Austin, Jet Li, Jason Statham med flere.

Mer om skuespillerne:

Jason Statham: Den nye muskelhelten
Dolph Lundgren: 109 kilo muskler

Sylvester Stallone: Han er 62 år gammel
Mickey Rourke: Damenes venn

Steve Austin: Han brakk nakken på Stallone

Les også: Denne ser du uten dama

Det skal mye til for at dette ikke blir en film som genererer noen småmorsomme filmsitater som vil bli gjentatt til det kjedsommelige i årene fremover. Historien er ganske klassisk for sjangeren, og handler om en gruppe leiesoldater som drar til Sør-Afrika for å styrte en diktator.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Premieren hadde også et politisk innslag ettersom en rekke motstandere av guvernør Arnold Schwarzenegger hadde møtt opp med plakater. «Arnold – terrible actor – worse governor» og «Arnold – our families are NOT Expendable» var blant påskriftene på disse plakatene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Stallone fikk en noe varmere velkomst når han signerte en rekke gamle Rocky-plakater som fansen hadde med. De som synes det hele blir litt i overkant harry får kanskje ekstra blod på tann over at pornostjernen Ron Jeremy var blant gjesten på rød løper.

«The Expendables» har norsk premiere 27. august.

Under ser du bildene fra premieren. Nederst ser du traileren for «The Expendables»

3570

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken