Gå til sidens hovedinnhold

- Absolutt alle kan lære seg å danse

Nå skal han selv være med på å lære opp åtte uerfarne kjendiser.

(Side2): Til våren kan vi nok en gang se Stian Blipp på TV-skjermen, da han skal lære åtte utvalgte kjendiser å danse. Ikke i høye hæler og ballkjoler, som i «Skal vi danse», men med sitt helt egne dansecrew, og med hiphop som inspirasjon.

Programmet heter «Mitt dansecrew», og starter på kanalen over nyttår.

På deltakerlista står bloggeren Sophie Elise, tidligere AUF-leder Eskil Pedersen, artist Lise Karlsnes, skuespiller Lisa Tønne, musiker Thomas Gullestad, programleder Markus Bailey, sportsreporter Susanne Wergeland og artisten Sandra Lyng Haugen.

Stian Blipp er imidlertid ikke i tvil om at han skal klare å gjøre en respektabel danser ut av hver eneste en av dem.

Les også: Lanserer splitter ny humorkanal

Alle kan lære

- Jeg har hundre prosent troen på at alle åtte kommer til å imponere stort. Absolutt alle kan lære seg å danse, sier Blipp til side2, før han legger til:

- Det handler bare om å slippe seg løs. Miste alle hemninger, og deretter bare la seg rive med. Du må slutte å tenke på om du kanskje driter deg ut.

På direktesendt tv skal altså deltakerne ut på dansegulvet, og deretter danse seg inn i hjertene til oss som sitter hjemme i stua. Selv om Stian har rollen som programleder i programmet, legger han ikke skjul på at vi kommer til å få se han på dansegulvet i løpet av programmet.

- Jeg kommer ikke til å klare å holde meg unna, sier han.

Føler seg hjemme

De fleste kjenner Stian Blipp fra programlederrollen i talentprogrammet «Idol», der han følger unge og håpefulle artister på vei mot den store drømmen.

Dette blir imidlertid noe litt annet for programlederen. Konseptet ligger rett og slett ennå litt nærmere hjertet.

- Jeg føler meg veldig hjemme i Idol, men der må jeg jo innta en helt annen rolle enn det jeg gjør her. Jeg er jo ingen sanger, og selv om jeg heller ikke er en profesjonell danser, så føler jeg at det er der jeg kommer fra, sier Stian, før han legger til:

- Det er der jeg kommer fra. Jeg har hatt et dansecrew selv i flere år, og føler en stor nærhet til det.

Først ut

Det var da han danset med sitt tidligere dansecrew, Absence, under Idol-finalen at ideen til programmet dukket opp for første gang. Da var han helt sikker på at noen andre hadde gjort det før ham.

- Det virket for godt til å være sant at ingen andre har tenkt på dette før. Det å samle masse mennesker for å danse på TV, og skape dansebattles og god stemning, men det har de altså ikke. Vi er de første, sier han.

Og det er ingen tvil: - Jeg kommer til å kose ræven av meg hver eneste uke, sier programlederen.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai