(SIDE2): I gårsdagens episode av realityserien «Ungkaren 20 vs. 40» fikk vi se at 40-åringene kjempet mot den yngre gruppen med jenter om å få en date med ungkaren.

Jentene måtte igjennom en skitten triathlon for å bli med på spa med Stig. 40-åringene var ganske tøffe i starten og forsøkte å psyke ut 20-åringene, men de voksne kvinnene ble regelrett knust av de yngre jentene.

Se video fra triathloet nederst i saken!

Side2 lurer på om Stig kanskje allerede har forelsket seg og etter kun to episoder allerede har funnet drømmedama?

Les mer her: Ungkaren på fest med kjæresten

Siste nytt fra Side2: Sjekk ut forsiden akkurat nå!

Forelsket?
Beate Tislavoll Haga (25), Natalia Davadi (23) og Anita Flakk (43) var tre av kvinnene vi fikk se mye til i mandagens episode, og Stig la ikke skjul på hva han mente om dem.

- Hun ser ut som en havfrue, hun er noe av det vakreste jeg har sett, sa Stig om Natalia da han møtte henne i saltvannsbadet på spaet.

Inntrykk
Men det var ikke bare Natalia som gjorde inntrykk - Beate tok innersvingen på Stig da de ble massert på spaet.

- Hun er så pen og absolutt et kjæresteemne, sier Stig om henne.

Han valgte Beate som en av de tre jentene som var med i utstemningen av de unge jentene. Men ungkaren hadde bare valgt henne fordi han ville se henne igjen! Og 31-åringen ble tydelig satt ut da Beate klemte han.

- Hun er så utrolig flott. Nå ble jeg helt satt ut! sa han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Valgte dessert
Stig skulle på dobbeltdate på restaurant med en fra hver av aldersgruppene, Anita Flakk og Anette Tonna (25), men det ble 43 år gamle Anita som sjarmerte han med sin utstråling. Det ble dermed Anita som fikk ekstra tid sammen med Stig på restauranten. Da hun ble valgt ut til utstemningen, lurte hun seg til et raskt kyss fra ungkaren.

Veien til en manns hjerte
Det sies jo at mannen til en manns hjerte går via magen, og det skal jentene utfordres i neste episode. Tre jenter fra hver aldersgruppe invitert med hjem til en kokkekonkurranse for å se hvem som er flinkest til å lage mat. Det vinnende laget får spise middag med ungkaren - det tapende laget må servere. Flere av deltakerne benytter sjansen til å prøve å få sitt første kyss med Stig, og det blir klining!

LES MER OG SE BILDER: Her er Ungkarens damer!

SE TRIATHLON-LØPET HER!

HTML EMBED
renderFlash("http://www.tvnorge.no", "4630725");

«Ungkaren 20 vs 40» ser du på TVNorge mandager kl. 21.30.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!