(BIIPMAG): Såkalte stilettløp har tidligere vært arrangert i Amsterdam, Sydney og New York, og nå står Oslo for tur. Oslo-borgere får nå muligheten til å forene balanse, hurtighet og glamour med vilje til å stille opp for de som trenger det mest.

Les også: Løp i høye hæler

50 meter på 7centimeter
Lørdag 18. oktober kan du støtte årets TV-aksjon ved å løpe 50 meter på høye hæler inne i Byporten Shopping. Eneste kriterium for å delta er at du har fylt 16 år og kan manøvrere 7 cm stiletthæler på rød løper i høyt tempo.

Vinneren får et gavekort på Byporten til en verdi av 10.000 kroner, 2. og 3.-plassen får gavekort på henholdsvis 3000 og 1500 kroner. Starttidspunktet er kl 12.30, og oppvarmingen starter kl 12.00. Etterpå blir det konserter med Samsaya (16.00) og Bøygard (17.00).

Oppfordrer både kvinner og menn
«Stilettdronning» Terje Schrøder fra Great Garlic Girls skal lede arrangementet, og gleder seg:

- Dette var det ikke vanskelig å si ja til. Saken i seg selv burde gjøre at alle går mann av huse denne dagen, ikledd sine stilettsko. Jeg oppfordrer både kvinner og menn til å møte opp i Byporten lørdag 18. oktober for å løpe for en god sak, sier Terje entusiastisk.

God sak
Deltakeravgiften på 50 kroner går uavkortet til Blå Kors og KLP/Byporten dobler beløpet. Artisten Bøygard som skal opptre, gir også hele sitt honorar til Blå Kors.

Har du lyst til å være med på løpet, kan du melde deg på på www.radio1.no, innen 17.oktober.

Les også:
Rull opp jeansen
En uke på høye hæler
Hvilke sko foretrekker du?
Går du i høye hæler?

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her