HTML EMBED

(SIDE2): Stina Bakken (20) står bak bloggen med samme navn, Stina. Hun har nå blogget i snart tre år, og på den populære bloggen hennes kan leserne lese om både mote, trening, hverdagsliv og skjønnhet - og det var i denne kategorien at Bakken tidligere denne måneden ble nominert i under årets Vixen Blog Awards.

Hun har tidligere arbeidet som modell. Hun var tilknyttet modellbyrået Starlet og har blant annet gått for Fam Irvoll.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Det at jeg har jobbet som modell har hjulpet meg mye med tanke på bloggen. Jeg vet hvordan man skal posere og vise seg fra sin beste tide og jeg har lært meg å ta vare på utseendet. Mange av de skjønnhetstipsene jeg deler med leserne er noe som jeg har lært tidligere, og som jeg nå videreformidler, sier hun.

Det beste skjønnhetstipset?
Selv om hun sitter på flere gode skjønnhetsråd er det en gammel klassiker som hun velger å gi som sitt aller beste skjønnhetstips.

- Drikk masse vann. Vann er utrolig undervurdert. Bytt og alt av brus, juice og saft med vann, og du vil være på god vei. Et annet godt tips er å finne en god fuktighetskrem som fungerer for din hud, og dette gjelder ikke bare for ansiktet men for hele kroppen, sier Bakken.

Når det kommer til hår og sminke lar hun seg gjerne inspirere av Lana del Ray.

- Jeg liker at hun har en fri stil, som samtidig ikke blir for sprø.

Når det kommer til mote liker hun å ikke sette seg fast i en spesiell type stil, men heller prøve ut litt forskjellig.

- Jeg har ingen standardstil, men jeg liker å ta nøkkelelementer fra trender og gjøre det om til mitt eget. Akkurat nå liker jeg klær som er litt røffe, men jeg kan variere fra å være supersøt til rocka fra dag til dag, sier hun.

Til våren tipper hun at det blir mye pasteller, i tillegg til mønstrede plagg.

Handler på barneavdelingen
Om du er petit, som Stina selv, kan hun tipse om at det finnes mye fint på barneavdelingene rundt om kring.

- Det med å handle på barneavdelingen var noe leserne mine tipset jeg om, etter at jeg hadde klagd over at jeg ikke klarte å finne klær i riktige størrelser. Og man kan finne masse fint på på barneavdelingene til Cubus og H&M, sier Bakken.

Vi har tidligere gjort 10 siste motekjøp med blant annet Lene Orvik, og Madelen Pedersen. Se mer her:

HTML EMBED