Gå til sidens hovedinnhold

Stine (27) knuser mer enn 300 meglere

Første kvinne som har kommet på pallen.

Stine Larsen Sandvik (27) gjør rakettkarriere som eiendomsmegler. I 2013 solgte hun 96 boliger til en verdi av nesten 300 millioner kroner. Det er nesten to hus hver uke.

Sandvik startet som meglerfullmektig i 2012. Det første året solgte hun eiendommer for 222 millioner kroner. Det ga henne tredjeplass som beste selger i en kjede bestående av 320 eiendomsmeglere.

I 2013, som var hennes andre år som eiendomsmegler, ble hun nummer to. Nå skal hun til topps.

Første kvinne på pallen

- Hun er første kvinne på pallen hos oss, og er sikkert blant de 20 beste eiendomsmeglerne i Norge. Blant kvinner er hun kanskje den aller, aller beste, sier Frode Furuhovde, kjedesjef i Privatmegleren, til Nettavisen.

For å nå målet i 2014 må Stine Larsen Sandvik doble omsetningen. Den beste megleren i Privatmegleren solgte 153 boliger for nesten 690 millioner kroner i 2013.

- Kundene hennes er jevnt over veldig fornøyd. De som er best på volum er også best på kundene, fortsetter Furuhovde i Privatmegleren.

Jobber 80-90 timer i uken

Suksessen for supermegleren er ingen selvfølge. Det er ikke uvanlig at Sandvik jobber 80-90 timer i uken.

- Det er nok ganske sammensatt. Litt flaks, mulig litt talent, at jeg virkelig ønsker å lykkes og er villig til å jobbe svært hardt for å nå de mål jeg setter meg. Jeg har også en arbeidsgiver som har investert mye tid og ressurser, med et genuint ønske om at jeg skal lykkes. Ut over dette har jeg en god arbeidsplass med gode kolleger som hjelper hverandre til å bli bedre, sier hun til Nettavisen.

Sandvik er oppført med en inntekt på nesten 1,2 millioner kroner i 2012.

Hemmelig oppskrift

- Skal du nå målet om å bli beste megler i 2014 må du ut ifra 2013-tallene minst doble omsetningen og selge rundt 150 boliger. Hvordan skal du klare det?

- Om det kan kalles en «oppskrift» velger jeg å holde den for meg selv. I grove trekk handler det om bedret struktur og fortsatt fokus på kvalitet fremfor kvantitet. En førsteplass er et ønske, målet er derimot å ha fornøyde kjøpere og selgere, sier hun og fortsetter:

- Det hadde vært hyggelig om det ga meg en førsteplass i 2014, men det blir underordnet, selv om jeg er et konkurransemenneske.

Sandvik innrømmer at det med slike ambisiøse mål ikke blir mye fritid.

- I dette yrket er jeg alltid på jobb, man er tilgjengelig morgen og kveld. I de roligste periodene på døgnet forsøker jeg å få trent litt og tatt hunden på en tur. Ellers har jeg verdens beste mann som jeg i tillegg ønsker å få mest mulig kvalitetstid sammen med, sier megleren.

Har du nyhetstips? Tips Nettavisens journalist!

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken