Gå til sidens hovedinnhold

Stjernene holder sammen

Ikke alle stjerner dumper kjæresten ved første anledning. Romantikk, sex og barn er noen av tingene som holder kjendisene sammen.

(SIDE2): Mange Hollywood-forhold sprekker. Drømmeparet Brad Pitt og Jennifer Aniston sjokkerte fansen da de ble skilt. Reese Witherspoon og Ryan Phillippe brøt etter mange år. Få ble overrasket da Britney Spears ble singel igjen.

Tillit og respekt
Ryktene om brudd blant stjernene kommer ofte før de har rukket å ta av seg gifteringen. Men det er mulig å holde sammen.

- Gjennom tillit, respekt og mulighet til å være offentlig når det trengs på jobb og privat når familien trenger fokus, er et langt ekteskap absolutt mulig, sier Sloane Veshinski, en ekteskaps- og familieterapeut i Hollywood ifølge FOXNews.com.

Beholder romantikken
Michelle Pfeiffer har vært gift med TV-produsent David E. Kelley i 14 år.

- Mannen min og jeg har fremdeles stevnemøter, og jeg ser frem til dem hele uken, sier hun ifølge nettsiden.

God sex
Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært gift i ti år.

- Nøkkelen er veldig, veldig god sex. Og jeg er veldig flink til det, skal Will Smith ha sagt.

Barn
Ifølge Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick, som også har vært gift i ti år, er barn en viktig ingrediens i et godt ekteskap.

- Å få barn gjør ekteskapet mer romantisk. Det gjorde absolutt det med oss, sier Parker.

Bindende avtale
Andre synes pakten man inngår under bryllupet, er bindende.

- En avtale er en avtale. For meg sier det alt, sier Courteney Cox Arquette, som har vært gift med David Arquette i snart åtte år.

Holder ut
En annen hemmelighet, er å takle dårlige dager.

- Noen dager prater ikke jeg og Sharon sammen. Noen dager er vi som to barn. Noen dager er vi... ikke engang på samme planet. Men du holder ut, sier Ozzy Osbourne, som har vært gift med Sharon i 28 år.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis