Gå til sidens hovedinnhold

Stjernenes favorittkjoler nå

Det går i korte kjoler og skjørt for Hollywood-stjernene.

(SIDE2): Fredag var det den årlige InStyle- og Diamantfesten i Hollywood og da bugner den røde løperen over av stjerner i sine nyeste antrekk. Høye liv, korte kjoler og 1950-tallsstil er det som gjelder.

Se alle kjolene i bildespesialen nederst i saken!

Høyt liv
Det markerte livet er en viktig del av motebildet i vinter. Skuespillerne Joely Fischer, Anna Friel og Jane Morris brukte alle belter for å bryte av de ellers grå og svarte kjolen. Røde belter er kjempefine for å friske opp de ellers mørke fargene. Velg en kjole med innsving i livet eller en blyantskjørt med belte for å fremheve livet - det gir en feminin og svært elegant stil.

50-tallet
Jennifer Love Hewitt er glad i den litt mer 1950-tallsstilen og stilte i en grå kjole med vidt skjørt til rett under kneet, veldig stilig og damete. Livet blir godt markert med en innsving. De glitrendre sølvskoene topper antrekket hennes. Tenk litt Marilyn Monroe hvis du ønsker deg stilen.

Korte kjoler
Superkorte kjoler var det flere av på den røde løper. «Gossip Girl»-stjerne Leighton Meester kom i lårkort, mønstrede kjole med en skulderstropp. «Veroncia Mars»-stjerne Kirsten Bell valgte også en stroppeløs kjole i sort-hvitt. Korte kjoler funker best med lite sminke og tilbehør, men gjerne fantastiske sko.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Se alle kjolene i bildespesialen nederst i saken!

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus