Gå til sidens hovedinnhold

Stjernenes skjulte talent

Bruce Willis kan mer enn å slåss på film. Blant annet spiller han munnspill. Se noen av stjernene som driver med musikk.

(SIDE2): På film redder de verden og sjarmerer publikum. Men mange av de mest kjente filmstjernene har også flere talenter.

Maxim.com har plukket ut noen av stjernene som også er musikere.

Jared Leto
Jared Leto gjorde seg bemerket i «Requiem for a Dream», og har også spilt i filmer som «Fight Club» og «Panic Room». Parallelt med filmkarrieren, er han vokalist og gitarist i bandet 30 Seconds to Mars. Bandet har gitt ut tre plater.

Bruce Willis
Vanligvis ser vi Bruce Willis som tøff actionhelt i for eksempel «Die Hard»-filmene. Ved siden av skuespillerjobben, synger han og spiller munnspill i bluesbandet The Accelerators.

Kevin Bacon
Stjernen fra blant annet «Sleepers» og «Mystic River» har også en artistkarriere på si. Bandet heter The Bacon Brothers og består av ham selv og broren Michael. Bandet ble dannet i 1995, og de har gitt ut fire CD-er.

Steven Seagal
Denne barskingen har spilt i mange actionfylte filmer. Men som sin action-kollega Bruce Willis, har han en dragning mot bluesen. Han spiller i bandet Thunderbox, som har gitt ut CD-en Mojo Priest.

Jada Pinkett Smith
Kona til Will Smith har spilt i filmer som «Collateral» og «Madagascar». Utenom skuespillerkarrieren, synger hun i bandet Wicked Wisdom. Bandet tilhører sjangeren nu-metal. De har gitt ut tre album.

Russell Crowe
Denne Oscar-vinnende skuespilleren er musiker i folkrock-bandet The Ordinary Fear of God, tidligere kalt 30 Odd Foot Of Grunts. Kritikerne er ikke begeistret for bandet, men mange publikummere har latt seg imponere.

Adrian Grenier
«Entourage»-stjernen spiller i bandet The Honey Brothers. På sin nettside, omtaler de seg som et country-glamrock-ukulele-band.

Kilder: Maxim.com, Wikipedia

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn