Gå til sidens hovedinnhold

Stjernenes stripperfortid

Sjekk hvilke stjerner som strippet seg til toppen.

(SIDE2): Det er ikke lett å sikre seg en plass på stjernehimmelen i Hollywood.

Sex, sex, sex
Mens Paris Hiltons sexvideo gjorde underverker for karrieren, tyr mange til nakenbilder for å få jobber. Enten det er for oppmerksomheten eller pengenes skyld er uansett sex et vanlig hjelpemiddel.

Overraskende mange har nemlig en fortid i stripperbransjen.

Kvinnebedåreren Brad Pitt har kastet klærne flere ganger. Her fra gjennombruddsfilmen 'Thelma & Luoise' (Stella Pictures)
Kvinnebedåreren Brad Pitt har kastet klærne flere ganger. Her fra gjennombruddsfilmen "Thelma & Luoise" (Stella Pictures)

Brad Pitt
Mens han studerte i Missouri på midten av 80-tallet, hadde Pitt litt spesielle ekstrajobber. Han opptrådde selv i en Chippendale-gruppe, og var assistent for kvinnelige strippekollegaer.
- Jeg hentet dem, samlet inn pengene, spilte de dårlige Prince-kassettene og tok i mot jentenes klær, forteller han. En av dem hjalp ham komme inn på en teaterskole, og resten er historie. - Strippere endret livet mitt!

Anna Nicole Smith strippet - og ble rik og berømt. Her fra 'Naked Gun' (Stella Pictures).
Anna Nicole Smith strippet - og ble rik og berømt. Her fra "Naked Gun" (Stella Pictures).

Anna Nicole Smith
Playboy-modellen Anna Nicole møtte sin kommende ektemann, den 63 år eldre oljemilliardæren Howard Marshall, på strippeklubben Gigi's i Houston i 1991. Hun var da gift, og prøvde å få i gang en modellkarriere. To år senere skilte hun seg for å gifte seg med Marshall, og ble plutselig Playmate of the Year. Siden hadde hun stor suksess som modell og sexsymbol, før hun døde i februar i fjor.

Renee på den røde løperen (Stella Pictures).
Renee på den røde løperen (Stella Pictures).

Renee Zellweger
Mens hun studerte skuespill i Texas, fikk Renee endene til å møtes ved å jobbe som servitør på toppløsbaren Sugar's i Austin. Siden har hun understreket at hun ikke selv kledde av seg, men bare serverte. Nå er hun en av de best betalte skuespillerne i Hollywood.

Diablo med Oscar-statuetten sin. Langt fra strippeklubbene, men med leopardmønster (Stella Pictures).
Diablo med Oscar-statuetten sin. Langt fra strippeklubbene, men med leopardmønster (Stella Pictures).

Diablo Cody
Cody, hvis egentlige navn er Brook Busey, hadde nettopp tatt en utdannelse innen media da hun flyttet til Minneapolis for å «leve i synd» med kjæresten Jon. For moro skyld meldte hun seg på en amatør-kveld på strippeklubben «Skyway Lounge», noe hun likte så godt at hun kuttet ut jobben for å strippe fulltid. Hun skrev boken «Candy Girl: A Year in The Life of an Unlikely Stripper», som ble en kjempesuksess. Så skrev hun manuset til «Juno», som ble enda større, og som hun vant Oscar for tidligere i år.

Javier gjør større suksess som skuespiller, selv om han tar av seg klærne som her i 'Before Night Falls' (Stella Pictures).
Javier gjør større suksess som skuespiller, selv om han tar av seg klærne som her i "Before Night Falls" (Stella Pictures).

Javier Bardem
Bardem, som også vant Oscar i år, har en fortid som rugbyspiller. Men han har også prøvd seg som stripper på en nattklubb, i begynnelsen av 20-årene. - Det var ikke...en sånn «i blanke messingen»-greie, har han sagt om strippingen, som varte en dag.

Courtney Love strippet for å kunne være musiker (Stella Pictures).
Courtney Love strippet for å kunne være musiker (Stella Pictures).

Courtney Love
Etter å ha vokst opp litt rundt omkring ble Courtney for alvor interessert i musikk i Irland som 16-åring, og bestemte seg for å bli rockemusiker. Hun ble sammen med Rozz Rezabek, prøvde seg som sanger i Faith No More og livnærte seg på denne tiden som stripper. Like etter flyttet hun til Los Angeles, begynte å få filmroller og startet sitt eget band.

Eve med sine signatur-tattoveringer, som hun tok etter strippeperioden (Stella Pictures).
Eve med sine signatur-tattoveringer, som hun tok etter strippeperioden (Stella Pictures).

Eve
Rapperen Eve opptrådde som stripper i en måned som 18-åring, mens hun prøvde å få platekontrakt. - Det var gode penger, men jeg gjorde det for å finne meg selv. Jeg angrer ikke i det hele tatt, har hun sagt i ettertid.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg