BILDESPESIAL LENGER NED
(SIDE2): Det er ingen tvil om hva som er mest populært blant stjernene i juleferien. Veien går enten til sjøs eller fjells. Se de mest populære reisemålene i julen her.

Aspen
Nå stjernene vil nyte kulda og ski, drar de oftest til Aspen. Denne julen har stjerner som Mariah Carey, Antonio Banderas, Heidi Klum og Kate Hudson gjort sitt til å berike feriestedet med sitt nærvær.

Hawaii
Familien Hilton har gjort det til en tradisjon å feire julehøytiden på Hawaii. Det gjorde de igjen denne julen. Paris Hilton ankom flyplassen i behagelige sporty klær som vanlig. Cuba Gooding Jr. og familien nøt også juleferien på Hawaii.

Saint Barthelemy
Nicollette Sheridan og Michael Bolton satte kursen mot det karibiske hav og øya Saint Barthelemy i julen. Der nøt de mange og lange dager på stranden. Men tro ikke at stjernene blir mer late i julen, Nicolette tok seg like godt en joggetur på stranden under de deilige fridagene.

Miami
Miami er og forblir hetest i juleferien. Stjernene elsker å nyte varme dager på beachen, og da er veien kortest til Miami. Stjerner som Nicky Hilton, Eve, Robert Downey Jr. og kona Susan, Rod Stewarts sønn Sean Stewart, Sean P. Diddy, Zlatan Ibrahimovic og Ashlee Simpson er bare noen av de mange stjerner som har nyte godt av solen i Miami denne julen.

Se flere feriebilder lenger ned

Les mer om kjendiser her