(SIDE2): De mannlige filmstjernene trenger avkobling som alle menn og da er det øl, idrett og fest som gjelder for dem også. Gutta i Hollywood har funnet hverandre og flere av de aller største stjernene har blitt bestevenner, og henger støtt og stadig sammen.

Se bilder av bestevennene nederst!

Berømte
Det mest berømte kompisparet er vel uten tvil Matt Damon (37) og Ben Affleck (32). Tokløveret tok filmbransjen med storm både som regissører, manusforfattere og skuespillere i «Good Will Hunting» og suksessen var et faktum. De har blitt voksne, giftet seg og fått barn - men de er fremdeles de aller beste vennene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Suksess
Tom Cruise (46) og Will Smith (39) er et par folk har stusset litt over, men de to gigastjernene har funnet hverandre og henger mye sammen. Det har blitt hevdet at Tom fikk Will og familien hans inn i scientologikirken, de to er iallfall bestevenner.

Unge
33-åringene Leonardo DiCaprio og Tobey Maguire fant hverandre som unge og prøvede skuespillere. Begge gjorde karriere som barn og møttes da de prøvespilte for TV-serien «Parenthood» - de ble venner og har siden støttet hverandre i sine suksessfulle karrierer.

571

Kilde: ABC

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!