Gå til sidens hovedinnhold

Stjernespekket fotballmesse

FotballExpo blir en unik fotballmesse der alle Tippeligaklubbene deltar. Trolig blir over 100 utstillere med, og flere kjente fotballprofiler blir å se på Norges eneste fotballmesse som arrangeres i regi av Fotballopplevelser AS og Norsk Toppfotball.

FotballExpo arrangeres i Vallhall arena i Oslo fra 1-3. juni 2007. Samme helg spiller Norge EM-kvalifiseringskamp på Ullevaal. Dermed er det duket for en super-weekend for fotballinteresserte.

Klubbene på plass

Med Norsk Toppfotball som medarrangør får messen en kraftig profilheving. For første gang stiller samtlige Tippeligaklubber med egen stand og kjente spillere på messen. De 14 klubbene får et område på 800 kvadratmeter tilgjengelig for stand.

Perfekt møteplass

- FotballExpo er den perfekte møte- og lekeplassen for alle som er glade i norsk fotball. Med Tippeligaens spillere og ambassadører på plass bør dette bli en attraksjon, sier kommersiell direktør Kjetil Siem i Norsk Toppfotball.

FotballExpo blir en arena med en unik miks av fotballprodukter og aktiviteter. Her kan fotballinteresserte utfordre kjente profiler i forskjellige fotballaktiviteter.

Internasjonalt samarbeid

NTFs mediesjef og markedssjef reiser nå til en av verdens største fotballmesser i Dubai for å lande de siste avtalene som skal løfte messen opp på et høyt internajsonalt nivå. Fra før har ledelsen i Fotballopplevelser AS utvekslet idéer med arrangøren av Planet Fotbol i Spania.

Møt stjernene

Skyter du hardere enn John Arne Risse? Er du en bedre keeper enn Håkon Opdal? Er frisparkfoten din mer presis enn Raymond Kvisviks? Er du bedre til å heade enn Steffen Iversen?

- Dette blir en messe fylt til randen med kjente spillere, underholdning, demoer, konkurranser og andre opplevelser, sier daglig leder i Fotballopplevelser AS Eddy Berby-Andersen.

Reklame

Vårens topp 11 sneakers til herre