Gå til sidens hovedinnhold

Stockholm uansett

Uansett om du har mye eller lite penger, finner du tipsene til svenskenes hovedstad Stockholm her.

HTML EMBED

Spar i Stockholm

Opplev: Gratiskonsert i Stockholm

Stort sett hver kveld spilles det opp til konsert på hotell Scandic Malmen ved Medborgarplassen på Söder. På Bar Acoustic dukker både kjente og ukjente artister opp, men husk å være tidlig ute, det blir fort trangt om plassene.
Bar Acoustic: Gratis
www.scandichotels.no

Kjøp: Retromugge på Söder

I Folkungsgatan 65 på Söder ligger retro.etc, som selger ting og tang med aner fra cirka 1950. Et trivelig sted for den som liker den slags, om det er for å utsmykke leiligheten eller rett og slett bare snuse inn nostalgien.
Kaffemugge i retrostil: 149 kr.
www.retroetc.se

Spis: Nymoderne svenske

Restaurang Oasen som tilhører Rica-hotellet på Högtorget tilbyr rimelige, nymoderne svenske retter. Lunsjmenyen er spesielt ettertraktet, ikke minst den omfattende salatbaren.
Kalvfärsbiff med kantarellsås: 126 kr. (inkl. kaffe)
www.rica.se

Sov: Sentralt ved Sergels i Stockholm

Freys Hotel rett ved sentralbanestasjonen og bare et par hundre meter fra Arlandaekspressen er et enkelt, men trivelig hotell. Det ligger bare fem minutter i gangavstand fra Sergels Torg og de store kjøpesentrene.
Enkeltrom: fra ca. 900 kr.
www.freyshotels.com

Sløs i Stockholm

Opplev: Dagspa i Stockholm sentrum

Midt i sentrale Stockholm ligger Blue Medi Spa, der du kan kombinere kroppsbehandlinger med boblebad og andre herligheter. Spaet ble kåret til Sveriges beste dagspa i 2008.
Luksus sjokolademousseinnpakning: 950 kr.
www.bluemedispa.se

Kjøp: Albert Watson på tilbud

Få med deg Albert Watson-utstillingen på Fotografiska på Söder, og kjøp samtidig med deg et av hans berømte bilder signert av mesteren selv.
Albert Watson Monkey: 2750 kr.
www.fotografiska.se

Spis: Sveriges beste restaurant?

Frantzén/Lindeberg er noe av det ypperste du kan unne deg innenfor det kulinariske i hele Europa. Så har da også restauranten oppnådd to Michelin-stjerner. Det finnes ingen tradisjonell meny, bare hva kokkene til en hver tid har funnet av råvarer fra sine nøye utvalgte lokale leverandører.
Fastpris meny: 1595 kr
www.frantzen-lindeberg.com

Sov: Koselig med art deco

Med Rival har Abba-Bennyetter sigende bygget et hotell han selv gjerne vil bo på. Art deco-stilen er den røde designtråden, noe som kommer spesielt til uttrykk i cocktailbaren. Hjemmekoselig og intimt.
Suite 704 – 5750 kr.
www.rival.se

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken