Gå til sidens hovedinnhold

Stor prisforskjell på PS3

Prisen på PS3 varierer kraftig fra butikk til butikk. Her får du oversikten over de beste tilbudene.

(Spillmagasinet): Fredag 23. mars ble Playstation 3 sluppet i Norge. Alle butikkene Spillmagasinet har pratet med melder at de har nok konsoller igjen, men at lageret synker sakte med sikkert.

Tilbudene i de forskjellige butikkene varierer også kraftig, så som vanlig lønner det seg å undersøke godt før du handler.

Spillmagasinet presenterer her prisoversikten fra de største butikkene og elektronikkjedene i Norge. Butikkene presenteres ikke i en rangert ordning, du må selv ta stilling til hvilket tilbud du synes er best.

Det er viktig at du leser hele teksten og ikke bare ser på den uthevede prisen, de gode tilbudene ligger i hva du får med på kjøpet.

Elkjøp

Elkjøp tar 5495 kroner for konsollen og gir deg Blu-Ray (BD)-filmen «Taladega Nights» med på kjøpet. Elektronikkgiganten har dermed den laveste utsalgsprisen på konsollen, men det er ikke sikkert dette er det beste tilbudet likevel. Det er ingen egen internettpris eller regionale forskjeller.

Spaceword

Spaceworld tar 5998 kroner for konsollen. Du får ingenting ekstra med på kjøpet, men kan velge ut et spill fra Electronic Arts til halv pris. Det vil si rundt 300 kroner. EA har blant annet «Tiger Woods PGA Tour 07», «Gudfaren» og «Need for Speed: Carbon» til PS3. Det er ingen egen internettpris eller regionale forskjeller.

Expert

Expert tar 5999 kroner for konsollen. Du får ingenting ekstra med på kjøpet. Det er ingen egen internettpris eller regionale forskjeller.

Siba

Siba tar 5990 kroner for konsollen. Da får du i tillegg spillet «Motorstorm» og BD-filmen «Kingdom of Heaven» med på kjøpet. «Motorstorm» er etter Spillmagasinets vurdering det beste lanseringsspillet til PS3, og det er derfor god grunn til å vurdere dette tilbudet - om du finner en SIBA-forretning i nærheten av deg da.

Free Record Shop

Free Record Shop tar 6999 kroner for konsollen. Med på kjøpet får du da en ekstra trådløs håndkontroller MadCatz, en HDMI-kabel og BD-animasjonsfilmen «Boog & Elliot». Selv med den stiveste utsalgsprisen er dette også et tilbud som er verdt å vurdere. En HDMI-kabel du ha om du har en HDTV, og en ekstra håndkontroller er fin å ha når du skal spille med venner.

EB Games

EB Games tar 5999 kroner for konsollen. Du får ingenting ekstra med på kjøpet. EB Games kjører imidlertid en innbytteordning hvor du kan bytte inn din gamle PS2-konsoll og ti PS2-spill uansett tittel og få 1700 kroner i rabatt. Dersom du bytter PS2-konsollen og fem spill, får du 1050 kroner i rabatt.

Game

Game tar 5849 kroner for kun konsollen eller 6297 kroner for konsollen, spillet «Sonic» og et valg mellom BD-filmene «X-Men 3» eller «Click». Spillet «Sonic» er imidlertid et spill vi i Spillmagasinet virkelig ikke kan anbefale. Også Game kjører en innbytteordning hvor du kan levere inn din gamle PS2-konsoll og fem PS2-spill med en bruktpris på 179 kroner eller høyere og få 1600 kroner i rabatt. Du kan kun gjøre byttehandelen lørdag den 24. mars!

Platekompaniet

Platekompaniet tar 5990 kroner for konsollen. Du får ingenting ekstra med på kjøpet.

Er det butikker vi har glemt eller gode tilbud du kjenner til? Bruk kommentarfeltet under til å informere folket.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken