Gå til sidens hovedinnhold

Stordalen danset på scenen

Petter Stordalen danset og drakk champagne på Norah Farah-visning. Se bilder.

(SIDE2)Da Norah Farah inviterte til motevisning i Exposenteret på Snarøya, lot ikke kjendisene vente på seg. Som pressemeldingen lovte, klarte hun å samle Norges elite innen finans og populækultur til sin prêt à porter og Haute couture visning.

SE STOR BILDEKARUSELL UNDER

Mote-eliten på plass
Kathrine Sørland var en av de mange flotte modellene og mote-eliten med Signy Fardal i spissen hadde kommet for å se hennes elegante kjoler.

Danset på catwalken
Også moteinteresserte Petter Stordalen hadde tatt turen og, måtte opp og danse med konferansier Elisabeth Andreassen under det spektakulære showet.

- Jeg vil danse med Petter, sang Andreassen, og fikk Stordalen opp på catwalken til en slags vals. Til stormende jubel fra både publikum og fotografer.

- Det beste showet
- Dette er det beste showet jeg har sett av Norah Farah, mente Petter Stordalen. Den sorte, trange kjolen Kathrine Sørland hadde på seg var min favoritt, kunne han fortelle Side2, før han gikk videre på etterfest.

- Det blir i hvert fall et glass champagne, smilte han lurt.

Noe var kjedelig
Redaktør for motemagasinet Elle, Signy Fardal, kom i gullstøvletter, leopardkjole og pels. Hun mente visningen til Farah var som forventet.

- Hun har vakre, feminine ting. Noe er kjempelekkert mens noe er også kjedelig, var hennes dom.

Pia Haraldsen kom i gult
Pia Haraldsen kom i en gul kjole hun hadde kjøpt på «Urban outfitters» i Stockholm og hadde ifølge motejournalist Margrethe Gilboe valgt helt riktig farve.

- Til høsten kommer det masse knallfarger som gult og blått, fortalte hun Side2 før showet.

Korsetter og ruter
Norah Farah er kjent for sin elegante og feminine stil og hele showet bar også preg av dette med både korte og lange selskapskjoler i sort, nude og smaragd-grønt. Brede belter, draperinger, blonder korsetter og ruter var karakteristiske trekk for Norahs høst og vinterkolleksjon 2007/2008.

Stolt kjæreste
- Det var virkelig gøy å gå, sa Kathrine Sørland. Det er flott å kunne gå visning i så nydelige kjoler. Hennes mann Andreas Holck satt på første rad og så tydelig stolt ut da hans vakre kjæreste kom ut på catwalken i den ene vakre kjolen etter den andre.

LES FLERE MOTESAKER HER

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner