Gå til sidens hovedinnhold

Stordalen stjeler Stein-Eriks mann

Hentet hotellsjef fra Farris Bad.

Kort tid etter at Petter Stordalen åpnet opp hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo er det klart at han også bytter hotellsjef.

Den nye lederen er Espen Karlsen som går fra Stein Erik Hagens Farris Bad i Larvik, ifølge en melding.

- Etter en spennende og lærerik åpningsmåned, går vi nå over i en ny fase av hotellet. Vi skal videreutvikle produktet og fokusere knallhardt på drift. Espen Karlsen er mannen som har drevet Farris Bad til å bli Norges beste spahotell ifølge flere skandinaviske kåringer. Vi har klokketro på at han er rett mann til jobben, sier Petter A. Stordalen, eier av de frittstående hotellene innen Nordic Hotels & Resorts, i meldingen.

Espen Karlsen overtar direktørstillingen etter Marcus Majewski, som går videre til nye oppgaver innen Nordic Hotels & Resorts i hjembyen Stockholm.

- Marcus har gjort en fantastisk jobb og det er tungt å la han gå. Men våre flaggskip i Stockholm trenger en leder av Marcus sitt kaliber. Og hos oss er det sånn at vi deler på godene, sier Stordalen

Espen Karlsen har siden 2009 ledet arbeid på Farris Bad.

- Jeg har vært så heldig å få jobbe på landets flotteste spahotell. Nå har en spennende reise med The Thief begynt. Med et så flott produkt, og så fantastiske mennesker, er det ingen grunn til at ikke hotellet kan bli ett av Skandinavias sterkeste hotellnavn, sier Espen Karlsen.

Karlsen begynte i stillingen som hotelldirektør 11. februar.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken