Gå til sidens hovedinnhold

Støres slosshistorie ga resultater

Braksuksess for «Else».

Tirsdag kom premieren av TV 2s nye talkshowsatsing, «Else», med programleder og komiker Else Kåss Furuseth i spissen.

Det ble en braksuksess for kanalen. Hele 424 000 nordmenn benket seg foran skjermen for å se Furuseth i samtale med helseminister Jonas Gahr Støre, fotballspiller John Arne Riise og komiker Linn Skåber.

Tallene betyr at TV 2 leverte sin sterkeste tirsdag så langt i år.

– Dette er bare helt fantastiske seertall så sent på kvelden. Else er et av våre store talenter, hun byr på seg selv og får mye moro ut av gjestene sine. Og Else viser enda en gang at hun er svært godt likt av folket. Vi kan love publikum mange uforglemmelige øyeblikk med Else Kåss Furuseth utover denne høsten, sier konstituert programdirektør Rolf Wenell.

Nest beste tirsdag

TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl utdyper overfor Side2 at dette ikke bare er årets beste tirsdag for TV2, men faktisk en av de beste tallene noensinne så sent på en vanlig tirsdag. Dagsandelen var på 24,4 prosent i aldersgruppen 12+.

- Dette viser hvilken standing Else har i Norge i dag. Else er utrolig flink, sier han.

- Vi øker fra 17 til 24,4 prosent i andel og var i går jevnstore med NRK1. Og vi har ennå ikke fyrt av alt tirsdagskruttet vårt. Neste tirsdag har vi premiere for «Kokkenes kamp», sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Støre: - Jeg sloss mye

Under premieren snakket programlederen med helseministeren om oppveksten hans, og spurte om han alltid har vært like diplomatisk og rolig.

Svaret fra Støre var et blankt «nei».

- Fikk jeg det ikke som jeg ville, ble det bruduljer. Jeg sloss mye. Jeg har tre gutter, og jeg har lagt merke til at de ikke sloss. Det synes jeg er bra, men på 60- og 70-tallet var det slåsskamper. Ingen av tennene i undermunnen min er mine egne. Det er falske tenner, sa han.

- Hvordan falt de ut? spurte Else.

- Det var en lørdag. Det var før det var skolefri på lørdager. Jeg gikk i 2. klasse, og det var et basketak hvor vi stanget sammen og jeg slo ut alle tennene i undermunnen, svarte Gahr Støre, som fikk satt inn nye tenner i underkjeven hos tannlegen.

I tillegg til «Else» fortsetter Farmen å levere svært godt, og samlet 666 000 foran TV-skjermen på tirsdag. Andelen på 41,6 prosent er en økning fra premieren mandag.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken