(SIDE2:) Carsten Skjelbreid fikk full pott for showdansen sin på lørdag, og nå får han jammen meg full pott for antrekket også.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Side2s moteekspert, Storm Pedersen, falt helt for sportsankerets tøffe Jackson-look og smeller til med en sekser.

Bad hair-day
Fullt så bra gikk det ikke for TV 2s to kvinnelige dommere, Trine Dehli Cleve og Karianne Stensen Gulliksen. Begge får bare en toer på terningen av Storm som nok en gang klager på Gulliksens frisyre.

- Det er riktignok Halloween, men det håret er et rop om hjelp, skriver han i sin kritikk.

Gikk ut med et smell
Det var Jan Thomas som måtte takke for seg denne gangen, men han kan hvertfall ta med seg en fin siste-terning fra Side2.

Pedersen har base i New York, og både bor og jobber der med den kjente designkjæresten Victor de Souza.

Eksklusivt for Side2 triller han terninger på dansernes antrekk, der hans humoristiske innfallsvinkel på stylingen i «Skal vi danse», følger kjendisene fram til finalen i desember.

Sjekk Side2s Intervjuer og bilder fra helgen:
– Pappa tør ikke se på
– Medisinene tok mor og Michael
Jan Thomas ute av dansen
Historisk tier for Carsten
Vettskremt av Thriller

MIA:

Dette er som tatt rett ut fra den nye «Sex og Singelliv»-filmen, som et retrospekt på Samantha Jones! Norge har virkelig funnet sin versjon av denne sterke, promiskuøse kvinnen, og det er Mia Gundersen!

Selv om dette var svært uvant, er dette merkverdig godt utført. Dette kler henne faktisk i alle vinkler, selv om det ved første øyekast er litt skremmende at tankene går til både den gamle barne-TV karakteren Gullars, og også selveste Beyonce i «Austin Powers Goldmember»!

Elsker detaljen med bare en øredobb og at afroen ikke er for voldsom. Der er derimot velbalansert i form og farge og blandingen av bukse og kjole klarer faktisk å utgjøre en interessant variasjon av en 70-talls jumpsuit!

Selvsagt blir jeg lykkelig når de også her ikke har gått bananas med smykker, for det er totalt unyttig når hun her blir et smykke i seg selv! Dette blir i all sin perversitet veldig internasjonalt kostymert!

TRIANA:

Merkelig! Dette skjønte jeg ingenting av! Dette blir nesten litt identitetsløst med så mye førtitallstdetaljer i en 80-talls kombo. Og samtidig uten sko, når bare ben antakeligvis skal gjøre det lettere å utføre en tre sekunders moonwalk, som ikke hører hjemme på måne engang!

Dette hang svært løst sammen, og det var ikke spesielt flatterende med harlekinbboxerne heller. I forhold til dagens trender er denne pointy BH-en en hit og med mye sort skinnende stoff, svært så riktig. Men her blir blandingen av teater og ulike tidsaldre til en dårlig lapskaus, ikke engang Hellstrøm kunne reddet!

CARSTEN:

WOW!!!!! Dette er den kuleste stylingen av noen menn som har vært på «Skal vi danse», noensinne! Selv med alle de detaljene, med hansker og smykker, blir dette veldig maskulint, og nesten like kult ute på byen som på scenen.

Dog kanskje da for litt spesielt interesserte! Elsker at ikke alt trenger å være synkronisert på begge sider av kroppen, og dette blåste meg helt ut av mitt gode skinn! TV2 Sporten blir aldri den samme igjen!

JAN THOMAS:

Triana har blitt et mutert missebarn fra USA! Litt av den hysteriske sorten, som på død og liv i alle fall skal vinne talentkonkurransen for å bli Miss Sunshine!

Dette er veldig gøy, og en fest for alle pyntesjuke mødre som vil kle opp dukkene... kremt... barna sine!

HALLVARD:

70-tall er 70-tall, og dette er en perfekt dress med perfekt skjorte, for å illudere dette noe halvnarkotiske tiåret! Dressen har en pen passform til lillegull her, og det beste er at den har samme kalde farge som Hallvards sølvmanke!

PIA:

Gjenbruk! Denne kjolen fra Cecilie Melli ble faktisk lagd til Maria Haukaas Storeng under fjorårets Melodi Grand Prix. Den gang med et chiffonbelegg på toppen, for å unngå at paljettene skulle bruse helseløst i skjermen.

Her kommer kjolen helt til sin rett og det er fint at alt er enkelt og pent og ikke for pretensiøst. Enkelt og sunt hår! NYYDELIG!

TRINE:

Selv om dette er en Michael Jackson-aften, blir dette for mye detaljer til at dette funker som et personlig antrekk og ikke bli et kostyme! Skjønner at det er morsomt å utforske med hatter og nye detaljer, og det skal man absolutt få lov til. Men da ville det vært et mål å strekke seg etter noe som er mer sofistikert.

Sofistikert betyr ikke tradisjonell og kjedelig, men det blir som å venne seg til nye smaker, og utfordre smaksløkene til det bedre! Det er mange kreative løsninger for å bli en sofistikert Michael Jackson-tilhenger, men dette blir bare en nødløsning!

KARIANNE:

Blir litt lei av å være den store stygge ulven når det gjelder Karianne, men er man ærlig, så er man ærlig, og dette er skremmende! Det er riktignok Halloween, men det håret er et rop om hjelp!

Her ser hun ut som en av de skumle dukkene som våkner til liv på natten, men med en unødvendig Jackson variasjon på klærne som ikke gjør noe annet enn å gjøre henne til en halvveis dragvariasjon av denne mannen! Hva tenkte frisøren på her, lurer jeg på?!

Det er ikke gjort noe for at hun skal ta seg best mulig ut. En trenger ikke finne opp hjulet på nytt, for det enkle er som regel det beste, men jeg skjønner at for kreative mennesker skal det litt mot til å satse på noe som nesten ikke synes. I dette tilfellet ville det vært til det bedre!