(SIDE2): Lørdag kunne man endelig se hvem som ble vinneren av høstens store dansekonkurranse.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Glad for skjorta
Carsten og Elena sto til slutt igjen som vinner, han med sin nye Metallica-skjorte.

- Jeg får denne skjorta. Jeg får beholde den, sa Carsten entusiastisk til Side2 lørdag.

Metallica-skjorta var for anledningen frisket opp med en mengde glitrende paljetter.

- Det er ikke jeg som har limt dem på, men er den ikke fin? Buksa er jeg litt mindre begeistret for, lo han og viser fram den sorte paljettbuksa.

- For obvious
Men Side2s ekspertkommentator, stylist Storm Pedersen, er ikke like imponert over antrekket som det Skjelbreid var.

- Det blir liksom litt kjedelig og for obvious bare å slenge på et Metallica-motiv på en standard t-skjorte bare for å være...ja, rockete!, mener han.

Mia får imidlertid rikelig med ros denne uken også, og Pedersen mener hennes siste antrekk fortjener en sekser på terningen. Hans vurdering av finaleantrekkene i «Skal vi danse» ser du under.

Les alt om finalen lørdag:
- Jeg får beholde skjorta

- For et kick!
Vil se Fritjof i «Skal vi danse»
- Det går ikke bra
Mia klinte til

Samtlige bilder fra lørdagens finale ser du nederst. Moteterningene fra Storm Pedersen ser du her:

mia1
mia1

Mia Gundersen

Antrekk 1

Barbie Gundersen har fått noe av det korteste vi har sett henne i, og hun kler det, heldigvis med en hjelpende remse av frynser som skjuler resten av denne dansende perleporten! Kjolen ser virkelig presis ut på henne, men selvsagt ville jeg aldri anbefalt henne å gå ut i dette antrekket. På dansegulvet derimot går det som kunne endt opp som en transe i forkledning på den røde løperen, til å heve standarden på det hun faktisk gjør her, som er å danse!

Terning Spray 5
Terning Spray 5
mia3
mia3

Antrekk 2

På noen få minutter var Barbie forvandlet til en supersofistikert Dreamgirl! Jeg regner med at det på bakrommet står en rad av hårstylister og påkledere og bruker kroppen hennes som en annen slagmark, for å skyte hodet hennes fullt av hårnåler og rulle henne inn og ut av gevantene, som en annen kjøttpølse, for å få henne klar til dyst. Det går svært raskt med denne forvandlingen, og det ser upåklagelig bra ut!

Terning Spray 5
Terning Spray 5
mia2
mia2

Antrekk 3

Nok en gang en fabelaktig forvandling fra kjedelig sekretær, til det som kunne minne om et av Kylie Minouges antrekk på hennes Showgirl turne! Som Mia Gundersen selv sier, disse antrekkene sitter virkelig som støpt, og det er ikke noe å sette fingeren på her! Det er alltid velkomment med et raskt kostymeskift, og det hele endte opp i en kledelig finalekjole!

Terning Spray 6
Terning Spray 6
karsten2
karsten2

Carsten Skjelbreid

Antrekk 1

Dette var ikke noe nytt å kaste øynene på, og jeg tenker at når finalen er her, så er forventningene så store på alt som skal skje, at en lett blir skuffet om en ikke da får noe ekstra! Her er det ikke noe ekstra, og en føler en har sett han i dette antrekket før! Det er jo selvsagt ikke noe galt i det, og han kler jo disse veiviser åpningene sine, på skjortene, men jeg hadde håpet på å bli heftig og begeistret og det ble jeg ikke, men jeg tar gjerne en dans!

Terning Spray 3
Terning Spray 3
jkarsten
jkarsten

Antrekk 2

Dette er kjole og hvitt! Ikke mer å si om det!

karsten2
karsten2

Antrekk 3

Hmmm... Dette er finale, og Carsten har hatt på enda kulere outfit før, som har gjort mye mer for dansen og han selv enn denne kjedelige bomullsskjorten. Selv om det er en «rockeskjorte» så rocket det ikke nok , for det blir liksom litt kjedelig og for obvious bare å slenge på et Metallica-motiv på en standard t-skjorte bare for å være... ja, rockete! Buksene og naglebeltet var fine kontraster til hverandre, men det hadde vært kjekt å se noe litt mer avansert i finaleshowet!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
pia-lykke
pia-lykke

Pia Lykke

Oisann! Om det er magen som har satt en stopper for en ordentlig finalekjole, så er dette bare et resultat av dårlig planlegging, for dette var INGEN finalekjole! Dette er det kjedeligste siden bibelbeltet, og når det er lengden på kjolen som er det eneste en kan trekke fram som noe positivt, burde dette stoffet heller blitt klippet opp og brukt til å pusse sølvet til jul, for dette er totalt bortkastede tekstiler!

Terning Spray 2
Terning Spray 2
cleve
cleve

Trine Dehli Cleve

Smykket til Trine redder et ellers så halvrotete antrekk! Det fungerer for så vidt til sitt bruk, men jeg blir stadig påminnet Together kolleksjonen til Ellos fra noen år tilbake, og den var...hmm..interessant! Bruk av mønstrede chiffon er veldig skummelt, og skal gjøres svært bra for å se sofistikert ut! Derfor blir smykket til Trine en absolutt vinner i denne kombinasjonen!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
gulliksen
gulliksen

Karianne Stensen Gulliksen

Nå skal jeg ikke snakke mer om håret, for det en kunne se over dommerpanelet av den hvite toppen, var helt fantastisk! Det er veldig i tiden å ha tette halser, og med rysjene, ble jeg solgt! Det er pent at hun er såpass nedtonet, men om hun ville tatt steget et ekstra hakk, er dette en perfekt base å jobbe ut fra!

Terning Spray 5
Terning Spray 5

2593