Gå til sidens hovedinnhold

Større funn enn ventet

Oljeselskapet Interoil Exploration & Production som er notert på OTC-listen melder om overraskende funn ved en brønn i Peru. Les mer her:

Selskapet melder at brønn 12006 i den sørlige delen av Blokk III har gjort et betydelig funn med høyere produksjon enn det som tidligere var ventet. Boringen startet 3. januar og nådde en endelig dybde på 4.431 fot 17. januar. Brønnen viser 81 fot med forekomster av olje i Selina Mogollon formasjonen.Brønnen ligger i det "agrikulturelle" området av Blokk III. Tilgangen til området har tidligere vært begrenset på grunn av lokale bestemmelser, men nå har datterselskapet MPOG i Peru fått tillatelse til området og har boret den første brønnen.Mer enn forventet

Initial produksjonsrate var så høy som 437 fat olje pr. dag og brønnen produserer for tiden 310 olje pr. dag. Brønnen er underlagt et naturlig trykk og trykket i formasjonen er høyere enn ventet.Produksjonsraten ligger over forventningene og gjør at Interoil nå vil fokusere på dette området i det videre boreprogrammet i 2006. Tidligere prognose for brønn 12006 var på 80 fat olje pr. dag.- Brønnen viser langt høyere produksjon og trykke enn det vi hadde forventet, sier daglig leder Nils N. Truslvik i Interoil til iMarkedet.noInteroil opererer i den nordlige delen av Peru og har feltene Blokk III og IV i dette området. Blokk III og Blokk IV er produserende oljefelt og selskapet har i dag en produksjon på 1850 fat olje om dagen fra disse feltene.- Den aktuelle brønnen er boret på flankene av oljefeltet Blokk III, fortsetter Truslvik til iMarkedet.no.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken