Gå til sidens hovedinnhold

Storsatsing fra TV 2

Arill Riise skal lede TV 2s nye debattprogram.

Det ble tidligere i dag kjent at Holmgang og Oddvar Stenstrøm forsvinner fra tv-skjermene til påske. I april satser TV 2 på debattprogrammet «Landstinget».

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Omreisende debattprogram
Programleder Arill Riise skal utfordre publikum til å stille spørsmålene, og programmet skal sendes fra ulike steder i landet.

- Vi håper å flytte riksdebattene ut til folk flest. Vi lar vanlige folk stille spørsmål, det blir et møte mellom folket og «makta» som ikke har vært vanlig på norsk fjernsyn før. Vi vil diskutere samferdsel der de mangler bruer, og helsevesenet der de legger ned sykehusene. Slik håper vi å blåse nytt liv i det offentlige ordskiftet, og å gi folk flest en talerstol vi håper skal bli den frieste i landet, sier Riise i en pressemelding.

- Et stort løft
Nyhetsdirektør i TV 2, Kjell Øvre Helland, sier «Landstinget» blir en stor satsing fra TV 2s side.

- Det er et stort apparat som må på beina når vi skal reise til nye steder hver uke. Mens man hittil har hatt et ferdigrigget studio stående klart på TV 2 til enhver tid, må alt rigges på nytt hver uke på de forskjellige stedene rundt om i landet. Dette blir et stort løft for TV 2, sier Øvre Helland.

Han karakteriserer satsingen som dristig og dyr, men mener det er viktig å bringe fornying og større variasjon inn i samfunnsdebatt på fjernsyn.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn