Gå til sidens hovedinnhold

Storsjarmøren Sigurd

Sigurd Sollien skal snart drive sjarmørskole på TV. Selv synes han drømmedama bør trene. Les hva han svarte på våre 7 kjappe.

(SIDE2):

Etter påske skal Sigurd gi sjekketips til menn på TVNorge. Programmet «Sjarmørskolen» er et program hvor åtte menn mellom 20-40 år får tips om hvordan de skal sjarmere damene. Sigurd selv skal være både kompis og lærer for mennene, som blant annet skal lære å arrangere en romantisk middag. Når programmet har premiere, er enda usikkert, men det blir visstnok ikke så lenge etter påske.

Vi tok en prat med sjefssjarmøren selv.

1. Hva gjør du for kroppen din?

- Jeg trener tre ganger i uka og spiser lite pølser!

2. Hvor og hva trener du?

- Trener både styrke og kondisjon på treningsstudioet Sats, i Nordmarka og gatelangs i Oslo om sommeren. I tillegg spiller jeg golf, men jeg regner dette for mosjon og ikke trening.

3. Hvorfor er det viktig for deg å holde kroppen i form?

- Jeg blir glad av det. Jeg blir sterkere og orker mer fysisk og ikke minst psykisk. Og det er preventivt viktig med tanke på at jeg blir eldre og eldre og til slutt gammel.

4. Har du noen hemmelige knep for hvordan man kan se bra ut du kan dele med våre lesere?

- Finn motivasjonen for hvorfor du vil trene. Finner du den, så er det bare å sette i gang. Begynn med å sette opp en liste over fordelene med trening, da er du kommet et stykke på vei med motivasjonen. Ellers: Spis mer, men riktigere.

5. Hva spiser du? Er det noe spesielt du holder deg unna eller spiser mye av?

- Jeg spiser mat som gir meg energi, som fisk, magert kjøtt, frukt og grønnsaker. Spiser lite pasta, poteter, ris også videre.

6. Hvor viktig er det at drømmedama trener og holder seg i form?

- Det er viktig for meg at hun er bevisst på at det er smart å trene.

7. Kunne du vurdert å fikse på kroppen din?

- Nei

Les våre tidligere intervjuer i samme serie:

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken