Gå til sidens hovedinnhold

- Stortrives på landslaget

ULLEVAAL (vif.no): - Jeg stortrives både der borte (Russland) og her med landslaget, sier Erik "Panzer" Hagen til viftv . Klikk deg videre og møt han, Jarl André Storbæk og andre Enga-spillere på Ullevaal-gresset.

Onsdag klokka 19.00 er A-landslaget klar for en ny hjemmekamp i EM-kval-gruppa. Ungarn er motstander, og Norge trenger en ny trepoeng skal drømmen om EM-sluttspill neste sommer leve videre. Jarl André Storbæk er trolig den eneste Enga-spilleren som er med fra start. Men landslagssjef Åge Hareide leter også etter friske bein. Det kan gi muligheter for en av tre andre VIF-spillerne i troppen: Daniel Fredheim Holm, Christian Grindheim og Kjetil Wæhler iløpet av kampen

Hareide avventer
Derfor avventer Åge Hareide med å plukke ut de elleve som skal representere de norske fargene når dommeren blåser Norge - Ungarn i gang klokken 19.00 i morgen kveld.

- Jeg vurderer å gjøre to eller tre bytter. Jeg er mest skeptisk til bena i morgen i forhold til hvor mye krefter vi brukte mot Malta. Vi har et fortrinn dersom vi har friskere ben enn Ungarn, sier Åge Hareide vel vitende om at Ungarn måtte løpe sin del mot Hellas, sier han til fotball.no

Ti av Vålerengas a-lagsspillere er på landslagsoppdrag denne uka. Søndag slo U21-landslaget Estland 1-0 på bortebane. Jørgen Horn spilte hele kampen for Norge. Mandag tapte G19-landslaget den avgjørende kampen mot Spania og går derfor ikke til EM-sluttspillet.

U19 ute
Mohammed Fellah og Glenn Roberts er begge i troppen som spiller EM-kvalifisering for G19-landslag i Østfold denne uka. Bare Roberts spilte åpningskampen på Sarpsborg stadion som noe overraskende endte med 2-1-tap mot Aserbadsjan.

Fredag fikk Norge en opptur da de slo Island 4-3. Glenn Roberts var dagens mann med sine tre scoringer og en målgivende pasning. Mandag ventet gruppefinale mot Spania på Fredrikstad stadion. Spania var store favoritter, men Norge holdt lenge stand og ledet 2-1 i begynnelsen av 2. omgang. Det raknet imidlertid mot slutten og Spania vant til slutt 5-2. Både Glenn Roberts og Mohammed Fellah startet kampen.

Kampprogram G19:
Onsdag 30. mai 19:00: Norge - Aserbadsjan (Sarpsborg Stadion) 1-2
Fredag 1. juni 19:00: Island - Norge (Halden Stadion) 3-4
Mandag 4. juni 19:00: Norge - Spania (Fredrikstad Stadion) 2-5

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar