Gå til sidens hovedinnhold

Jubilerer med rock

Stovner Rockeklubb fyller 20 år. Det skal feires med Grillrock på lørdag.

STOVNER: – Vi har scene både ute og inne, og har plass til å ta imot 600-700 besøkende, sier nestleder ved Stovner Rockefabrikk Atle Borgeteigen.

Musikk hele dagen

Grillrock er klubbens faste sommeravslutning. I år blir det imidlertid ekstra feiring i forbindelse med jubileet.

– Det blir musikk hele dagen, og åpent hus for de som ønsker å se hva vi driver med, sier Borgeteigen.

Har du lyst å være med og feire, er det bare å møte opp utenfor Stovner Rockefabrikk. Borgeteigen inviterer alle til å bli med på festen som starter klokka 14 og varer til klokka 21.

– Vi har et bredt program med musikk i alle sjangre, sier Borgeteigen.

Warlocks kommer

Det stilles griller til disposisjon, og folk oppfordres til å ta med grillmat og campingstoler. Det loves underholdning med lokale og kjente artister som Aristillus, Oslo Faenskap, Voltage, Rising In Vain og mange flere.

Både Warlocks og Eva & The Heartmaker er headlinere.

– Vi er stolte over å ha fått dem til Grillrock. Begge har tidligere vært mye på Rockefabrikken. Det er et fint møtested for både etablerte og unge musikere, sier Borgeteigen.

Stovner Rockefabrikk har siden starten vært en møteplass for både profesjonelle artister og musikkelskende amatører.

– Artister som A-ha, Turboneger, Dimmu Borgir, Ike Turner, Sissel Kyrkjebø, Satyricon, Kurt Nilsen, Maria Mena og Yogafire har alle vært hyppige brukere av huset ved siden av Stovner Rockeklubbs medlemmer, sier Borgeteigen.

Startet på Vestliklubben

Stovner Rockeklubb ble stiftet i 1990 og holdt da til på Vestliklubben som tre år senere ble bygget om til Stovner Rockefabrikk.

– Det var et resultat av en engasjert brukermasse og velvillige politikere. Huset og dets medlemmer har stått som et fyrtårn innen musikknorge med hovedfokus på gode musikkopplevelser for barn og ungdom i trygge rammer, avslutter Borgeteigen.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte